White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
edno prasanje do nekoj ovde ako imat so bil na White Sensation.. dali mozit dolu mesto beli pantoli da se ojt so tri cetvrti ili sorcoj poso mn e toplo.. ?

edno prasanje do nekoj ovde ako imat so bil na White Sensation.. dali mozit dolu mesto beli pantoli da se ojt so tri cetvrti ili sorcoj poso mn e toplo.. ?
Може да се иде на White Sensation, а на White dimension може и со друга боја панталони, целата работа е горе да се биде бел...е сеа ако сакаш комплет бело никој не ти брани дури е и по супер тоа :D Големината воопшто не е битна на панталоните :D

Може да се иде на White Sensation, а на White dimension може и со друга боја панталони, целата работа е горе да се биде бел...е сеа ако сакаш комплет бело никој не ти брани дури е и по супер тоа :D Големината воопшто не е битна на панталоните :D
dada ama poso nemat posebna tema za White Sensation ovde prasav, fala

велиш има надеж да не биде така а ? :icon_lol: откриј нешто ајде ајде..... за кајганџиите :D
Единствениот кој ќе биде во trance фазон комплетно е Max Graham...Tomcraft е во house фазон а Marcel Woods само крајот му е во techno-trance стил...Само послушај му ги последните сетови кои ги има на сите страни и јасно ти е во кој правец оди ликот :) Во секој случај ќе биде супер, има за секого по нешто. Јас Max го чекам со пуна душа, има да развали максимално ликот

Dash Berlin? :eek: Е ова се вика " скромност" . :) Патем, кога сме кај скромноста... мене Basto би ми завршил работа:

Да баш тој, младичот од Lazy Jay и легендарната:

:rolleyes:

Ми се доаѓа најмногу поради Макс Греем, весел мешовит електро-транс :icon_mrgr: фура и би сакал да го чујам како звучи .. Ќе земам карти по се' изгледа периодов.

Интересен му е овој сет од минатото лето. Све ми боје лепо стоје, во музички фазон :icon_lol: ! Почетните неколку траки му се малце е*и ветар, ама после следува поквалитетното .. (y)
http://www.mixcloud.com/wwwLiveSetsat/max-graham-live-pacha-buenos-aires-argentina-04082012/

Почитувани, White Dimension ви подготви уште едно изненадување,
После најавата за 3те одлични имиња, со задоволство ви представуваме уште еден состав кој ќе настапи на 11 мај,
Дуото чии песни се редовен дел од најголемите светски радио емисии на Global DJ Broadcast и чии песни се пуштани од страна на најголемите артисти- Armin Van Buuren,Tiesto,Dash Berlin,Marcus Schulz и Sander van Doorn и останатата светска елита.Тие се бенд кои настапуваат низ целата планета и кои беа дел од Luminocity Beach и Luminocity before the energy фестивалите во Холандија.
Артистите кои во последниве години се дел од познатите издавачки куќи Armada, Coldharbour Records и Infrasonic records.
Дами и господа, последното име кое ќе настапи на овогодинешниот White Dimension, Ирското дуо-TUCANDEO!!!
https://www.facebook.com/whitedimensionmk

Епа девојки и момци отседлано е.

Ме претекна. :)

Искрено прв пат слушам за децата, мек и чил транс фураат изгледа - по она што го ѕирнав на кратко на ЈТ. Ако ако, нека се ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom