Where else is Macedonia?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ја како што знам има неколку градови во U.S of A, што се викаат Македонија (демек библиско име било, ама јас викам плагијат :)), и ова е ваљда сајт на еден од нив....шо знам :icon_conf

повеќе ми изгледа ко религиозна секта или нешо така... американ шит енивејс.
не само Македонија е Македонија. текиња на салатата?

We invite you to tune in to Macedonia Moments every Saturday at 9:30 a.m. on AM 1340 (WAGR). You will enjoy great gospel music.

Оу хепи деј :)

Vo USA,vo drzavata Ohajo ima grad Macedonia.

Mislam deka se baptisti. Taka im se vika crkvata (obichno "Macedonia Baptist Church"). Gi ima po cela drzhava. Generalno zemeno, nemaat aber shto e Makedonija.

Misirkov напиша:
Mislam deka se baptisti. Taka im se vika crkvata (obichno "Macedonia Baptist Church"). Gi ima po cela drzhava. Generalno zemeno, nemaat aber shto e Makedonija.

ne sum tocno siguren ali imam slusnato od nasi od amerika ,Deka gradonacalnik bil po poteklo Makedonec , i za vreme na negoviot mandant go krsil mestoto Makedonija . cim doznam tocno ke postirame povejke fakti

Misirkov напиша:
Баптисти мислиш на христијани - православни? Нели? Или крстители? Шо е сега то? А можи и да ги прашаме шо се на info@catchhisvision.org хехе :)

жулио баптиста :) и ја иам слушнато дека има повеќе градови не само во америка туку и низ цел свет што имаат име македонија :) значи МАКЕДОНИЈА РУЛЗЗЗ!!! :helou:

DoolroX напиша:
жулио баптиста :) и ја иам слушнато дека има повеќе градови не само во америка туку и низ цел свет што имаат име македонија :) значи МАКЕДОНИЈА РУЛЗЗЗ!!! :helou:
da so da praime toa e

Што не се бунат грчиштата за ова, а? Ама нееее, кај смеат да чепкаат у USA?

Да. Имав една смешна ситуација со еден тип од Охајо, правиме муабет на интернет и ми вика од кај си? Му викам од Македонија. Он ми викаа: Еј супер, блиску сме, јас сум од... (ми кажа некоја област во Охајо) и јас му викам: Не, не, грешка си, викам, јас сум од Република Македонија, тоа е во Европа и он само -???????
И така пола саат му објаснував што, како и кај е...

Некоја религиозна секта на црнци. Шо да се каже за ова!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom