Welcome to pra-history games

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе нешто црно-бело! Што е ова 3Д графика и колор тука?!:pos2:

Леле и Прахистори и Денџрс Дејв, и онаа со топчето кога го одбиваш не ми текиња како се вика, ги цепав секој час кога имав информатика :)

Епа NFS 2 не е праисторија туку почеток на историјата, бидејќи има и 3д графика, што за тоа време беше врв на развојот на игрите.
Денџрс дејв и прехисториц и на нив сличните игри а ги има едне куп , имаше една со зимски спортови црно бела, памтам ја имам играно на 486-ка.

update: ја најдов ski or die се вика играта

kako kolekcioner na nfs :) gi imam site doma od prvata do poslednata

Ви ја претставувааааам: Heretic!

heretic.gif

Колку ноќи непроспани останале, за да ја свртам играва...

Еве ви линк за спуштање.

Некој спомна Prince Of Persia? Таа мислам дека ми беше прва игра која ја играв уште 88/89-та година. Ми текнува кога гледав некои дечки како ја играат за да стигнат до принцезата, седнати 5 души на еден компјутер и плешат.
И ден денес ја иам на компјутер таа. Ако ја сака некој ќе ја аплоадирам негде. :)

Некој спомна Prince Of Persia? Таа мислам дека ми беше прва игра која ја играв уште 88/89-та година. Ми текнува кога гледав некои дечки како ја играат за да стигнат до принцезата, седнати 5 души на еден компјутер и плешат.
И ден денес ја иам на компјутер таа. Ако ја сака некој ќе ја аплоадирам негде. :)
Давај, една од најинтересните игри ми беше таа, заедно со DOOM.

ех таа NFS II =)...

не фаќа на XP да и... :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom