WC моменти

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување
Крстозбори, Космополитен и ароматична свеќа и јас сум на седмо небо. И пошто моето веце има добра акустика знам да запеам нешто.:pos:

ух самата помисла на wc ме тера да му ја отседнам уште малку таму,еве како на пример сега по кафенцево одам да размислам за некои мои идеи и да потпишам некои документи кои ми останаа недовршени од сабајле
ај отидов јас секретарката ме вика:pos:

Ама ко што знае цигарче и кафе да протера, па трчаницата од тераса до шоља, па лезетење до бескрај и онака си пушташ мозок на пасење и се смешкаш затоа што кафето било таман.

По момент од тоа 10 дена да неможеш да одиш во WC ти прават најубав филинг минимум 30 минути седење на шоља, пушење незнам колку цигари и опуштање во серенката....е тоа е лезет, какви кафиња, кока коли, пепсиња и цигари бе....запек тоа е нешто ко Затишје пред бура:pos:

порано кога пишував на блог, сите идеи ми идеа на wc-шолјата... :) не знам зошто, ама ете, навираа...

Не е прав WC момент, ако не е придружен со цигара, и по можност средно турско.

Во WC сум донела најбитни решенија и сум разглабала најтешки проблеми.
Имам правено пресудни телефонски разговори токму во WC.
Имам пишувано километарски смс-пораки исто таму.
Еднаш дури ми се заглави и клучот од WC. :pos: Но не ми беше тешко да почекам дур да ме спасат. Пошто е тоа за мене свето место. cool:

Секогаш со мене имам некоја книга,списание или било што што ќе ме занимава да не ми биде досадно.Додека идевме во школо,ако имав испрашување,во вц си ги повторував лекциите.Некогаш си носам и мп3 да си слушам музика или пак си пеам.Или друга опција е да го земам мобилниот и да си ги читам пораките,да си ги разгледувам сликите,а во меѓувреме(ако имам кредит:pos:)пишувам и по некоја порака.Додуша многу често го зимам телефонот и се јавувам кај некои луѓе за да си правам муабет.

to bisy

кога сум на WC шољја уживам во моментот на какање:icon_lol::icon_lol::icon_lol:без мислење и без разни ти ми срања.

muabetov za povrzanost so kafinja i solji najbolje go vrzuvam so edna pesna:

Nes Cafe - Open up open up:pos2:

ako sedam podugacko vreme si zimam mp3 player nekoj vesnik ke si zeam kafence i taka a be feeling toa ti e

обично не седам многу време зашто одма завршувам работа...
но и така WC-то не ми претставува такво просветилиште како што го опишавте вие

Hehehe jas koa idam u wc ili pisam sms ili titkam ili si razmisluvam a najveke inspiracija dobivam za poezija lelej koa ke ispadnam od wc poln sum so stihovi ritmi rimi :vozbud:podobar sum i od brakata miladinovci :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom