Втора Лига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Џони От
  • Време на започнување Време на започнување

Кои тим ќе биди сигурен прволигаш наредната сезона?

• Пелистер

Гласови: 27 31,4%
  • Победа

Гласови: 39 45,3%
  • Тетекс

Гласови: 14 16,3%
  • Љубанци

Гласови: 14 16,3%
  • Гостивар

Гласови: 6 7,0%
  • Скопје

Гласови: 6 7,0%
  • Еуромилк

Гласови: 2 2,3%
  • Македонија Ѓ.П

Гласови: 8 9,3%
  • Кожуф Миравци

Гласови: 4 4,7%
  • Вразерими

Гласови: 5 5,8%

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
60та минута некаде, преочигледно судење во корист на македонија ѓп, ПРЕОЧИГЛЕДНО.

Цел стадион вриеше, стари луѓе по 70 години караа врнеа по судијава, до 6то колено се му караа цела утакмица.
одприлика 60мин им даде поклон корнер точно пред мајмуни,почнаа да фрлаат лименки(5-6) цел стадион од младо до старо онака стандард пеење ---женати е курва судијаа , уште некоја лименка... никој погоден немаше и тргна умрениов да ја прекине утакмицава.Влегоја Мајмуни , тој избега накај трибинава што е новава кај улицава, мајмуни втерен сите го рашлакуваа кој како стигне а од новава трибина од горе фрлање, плукање...ЗАСЛУЖИ МН ПОВЕЌЕ КОПИЛЕТО:
не се нервирам за нашиов отепан фудбал , ама денеска живци ми искина.

И незнам зошто, ама ми изгледа како местенка цел овај инцидент....Цело врем она апла свирење во нивна корист,провоцираше и сеа казна 5-6 месеци секако и чао победа......

Да беше групава мајмунни на ниво од пред 10 години , ќе го погребеа на градски .. сеа сето млади е дечишта и повеќе сигурно неможеа да направат од ова.

Кога си заминав, го чекаа мајмнуи надвор да излези пред соблекувални,дојде полиција оваона , си заминав претпоставувам ништо нема дасе случи

Околу играта, КАТАСТРОФА

Последно уредено:
:pos: која бедотија од лига, зеле го нашлапале судијата бе, си ебало мајката и фудбал и се дај нека не се игра барем овај срам до кај ќе оди не знам
ќе си има сега прилеп само еден второлигаш, Пелистер. :LOL:

После ова највероватно ќе го суспендират теренот и ќе треба да играте на друг стадион.
Многу непромислен потег напрајвте... Допрва е првенството има уште за играње. Како го нападнавте како да е последно коло и да ви зависи влезот во прва лига од ова утакмица. :icon_mrgr:

Абе после војна сето генерали излегувате, пичку мајчина. :D
бегај бе шо војна е ова, типично сељачко понашање е, не сте во Тополчани да му ебам мајката.

бегај бе шо војна е ова, типично сељачко понашање е, не сте во Тополчани да му ебам мајката.

Не ја сфати мудроста, али нема врска. :)

Океј, шефе, глеј си дворот. А и овој шо ти лајкува оргазми доживуваше на вакви 3 бода земени. xD

Не ја сфати мудроста, али нема врска. :)

Океј, шефе, глеј си дворот. А и овој шо ти лајкува оргазми доживуваше на вакви 3 бода земени. xD
Tоа од прееска сакам да прашам? Што е муабетот уствари? Ние сме го купиле судијата?
Ние бе пријателе живуркаме со пари од Општина и тек тук Копчар ако фрли нешто ние ќе купуваме судии!? Што требаше ние да направиме во Средата против Љубанци у Куп водиме 3-0 они со црвен картон им дава непостоечки слободен и непостоечки пенал во 92 минута за 3-2 и ги враќа во живот за реваншот. Што требаше да направиме у тунел да му влеземе да го бутнеме ѕидот со него?
И што си напраил ако напраиш така? Поголема беља си направил еве ко вие што направивте денес.
Се утепавте од нерешени играње кој ви е крив? Влагаш у терен у 7мо коло да го тепаш судијата?
Јас тоа неможам да го сфатам. Али тоа е ваша работа...

Можеби не победа денеска али во најмала рака бев сигурен дека нема да изгубиме во Прилеп. Сезонава многу добра игра имаме, а и играчиве не ни се деца од младинците како што беше случај до лани. Одбраната ни се сите квалитетни за Втора лига посебно, а и комплетно цела екипа ни е доста добро уиграна.
За разлика од Алот јас мислам дека сезонава има паричка во клубов најверојатно ќе биде продаден после завршување на сезонава доколку се квалификуваме во Прва лига што мислам нема да биде проблем како што тргнала работава.
Посебно против љубанци Купот кога го играа како одиграа секоја чест на сите до еден тогаш бев уверен дека не губиме во Прилеп 100%.
Како и да е нека ни се честито нови 3 бода. :oeoeoe::zloo:

Не зборам нешо од инат,али и во Гостивар имаше апла судење за Ѓорѓе незнам што е работава дали ги местат од ФФМ или шо (n)

Не зборам нешо од инат,али и во Гостивар имаше апла судење за Ѓорѓе незнам што е работава дали ги местат од ФФМ или шо (n)
Од ФФМ да не местат за влез во Прва лига? :) Другар не биди смешен, ФФМ поточно убиецот на чело не осакати и ни остави пепел од клуб, а и пред повеќе од 1 година направи уште една голема штета на клубот која не е за на форуми кој знае знае, а многумина знаат.
Ако зборуваме за апла судење во нечија корист да беше на купот против академијата на вардар(љубанци-да живее ВМРО) ќе видеше што е апла судење и криминали во 2 минути.

Она крмено Јанкер уште ли се бави со фудбал, уште ако и Васко Божиновски им е тренер - играч, ќе се отрујам :D
Јанкер со 110 кг хара по лигава. Иначе Бардо никој не знае дали е тренер или играч или само човек колку да се брои. :D За купот сеа не беше нигде.

Taман тргна напред клубот победа, непромислени акции на поединци, ја сјебаа сета работа. Ако некој сака да ја гледа во прва лига, сум јас, како што многумина попосветени фанови од мене сакаат да ја гледаат. Ама мајка му стара, мора да се размислува за некои работи, не е сето тури напи се. Судијата бил срање, бил, али за еден посран натпревар од 3 бода, да се сјебаат сите идни утакмици со казна?! Не бива шо не бива. Револтот е составен дел, и то е ок, ама навивачката култура ни е слаба. Мора да се излези од оние хулигански англиски филмови. И не е само натпреварот, веќе подолг период ја пратам наназад целата ситуација, од почетокот на првото коло, па и баражот од претходно и разбирам дека сака навивачката група да се докажува пак и пак, да се зацврсти на здрави нозе, ама некои поединечни акции ито како не ги оправдувам. Мора да се крени малку рачната :) не одат некои работи туку така.

Сите бараме публиката да се вратела на стадионите, а кога ќе се врати публиката скоро секогаш се случуваат вакви глупости.
Не знам што правел судијата во Прилеп, тоа е најмалку важно. Се додека некој идиот си влегува во терен кога ќе му текне кај нас не треба да има публика. Кога еден од тие морони ќе биде казнет, тогаш можеби следниот пат ќе подразмислат со празните глави дали да влезат на терен. А казните не мора да се парични или па затвор. Голема е Пелагонија. Нека ја прегледа МВР снимката и секој што влегол на терен нека го прати да ора и да копа цела есен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom