Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hypersonic 2, nexus, iDrum. HALion.
Линкови за симнување се разбира дека нема... најди ги![]()

Па тогаш научи да ги користиш.
финтава ми беше да не пише некој нешто што не знам 
Абе ашљак,нели ти реков дека иам цела колекција..Ебате тоа![]()

pa so sakas poise....Ги имам...![]()
NI Battery 3 omileno vst mi e jake za semplanje..IK Miroslav Philharmonik VSTi - ако праеме муабет за квалитетни orchestra звуци, дефинитивно ова е мојот избор.
IK Sampletank 2 - Овој VSTi е нешто сличен на Hypersonic-от. Врши голема работа во секој случај и мое мислење, мислам дека е за нијанса подобар од горенаведениот Hypersonic.
NI Battery 3 - Еден од моите најомилени VSTi. Претежно се користи за креирање на ритам секции но може да послужи и за семплување.
Spectrasonics Trilogy - VSTi што би го препорачал за bass линиите. Има голем избор на различни bass звуци.
Горе-доле овие 4 VST инструменти би завршиле голема работа. Проблемот е во тоа што тешко се наоѓаат, чак што више не верувам уште да се закачени по торенти и блогови.

NI Battery 3 omileno vst mi e jake za semplanje..![]()
per neam cubase pusteno tri meseca epten retko praam bitovi poise se zamaram so mix masterДруже, доколку си beat maker кој преферира семплувани инструментали, треба да го пробаш NI Kontakt 2 (строго 2-јката). Уште да најдеш Propellerhead ReCycle и прилично имаш све опфатено.