- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 4.249
Кур.Ако се двајцата воздрасни, воопшто не ми смета.
Ах тоа шпанските серии. Што барала со женет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кур.Ако се двајцата воздрасни, воопшто не ми смета.
Обично девојките се палат повеќе на женети, демек „знаат тие како треба со жена“ овие мочковциве немаат појма од тоа. Така настанува пиздарија....Ако се двајцата воздрасни, воопшто не ми смета.
Од кај ова размислување?Обично девојките се палат повеќе на женети, демек „знаат тие како треба со жена“ овие мочковциве немаат појма од тоа. Така настанува пиздарија....
Епа 50 годишна не ти е таман за све да ти памти чак и работи што не се ни десиле ?Кое пронаоѓање на 63? На тие години ти треба некоја која има доволно меморија да ти ги памти апчињата.
Имам 49 години. Тоа ми го кажала девојка која имала 27..... не ја разбирале помлади.Од кај ова размислување?
Колку имаш? 17?
шо има врска ако е некој во брак. Не значи дека знае поише. Мене лично ми е гад, и за двата пола. Ама не верувам дека се палат на тоа. Кузнае што им се врти во главата.
пари можда, и има женски што искачаат со поради ради daddy issues. Односно, немање машка фигура во детството или текот на растењето.
Па исто и мене не ме разбираат постари. Еднаш за нешто не сум се сложил со тетките.И јас сум го чул истото. Ако не се лажам на форумов истото го пишуваа некои членки.
Тука друго е проблем, не е до годинитеПа исто и мене не ме разбираат постари. Еднаш за нешто не сум се сложил со тетките.
Па и тука друго е проблем а не годинитеТука друго е проблем, не е до годините![]()
За тоа се знае. Повеќе беше прашањето за втората реченица.Кур.
Нема врска со знаење, има врска со ресурси. 18 годишен може да ја ебе 5 пати повеќе од 40 годишен, само 18 годишниот нема пари за шетање, ташници и слично.Обично девојките се палат повеќе на женети, демек „знаат тие како треба со жена“ овие мочковциве немаат појма од тоа. Така настанува пиздарија....
Е после настанува нервоза, кога на „стариот“ нема више да му се дига а оваа загорена ќе биде нервозна и ќе биде незадоволна од животот па све што е помладо ќе го јава.За тоа се знае. Повеќе беше прашањето за втората реченица.
Нема врска со знаење, има врска со ресурси. 18 годишен може да ја ебе 5 пати повеќе од 40 годишен, само 18 годишниот нема пари за шетање, ташници и слично.
Неверството е многу лоша работа, гадови дефнитивно.шо има врска ако е некој во брак. Не значи дека знае поише. Мене лично ми е гад, и за двата пола. Ама не верувам дека се палат на тоа. Кузнае што им се врти во главата.
пари можда, и има женски што искачаат со поради ради daddy issues. Односно, немање машка фигура во детството или текот на растењето.
Со моментална медицина не е тоа проблемот.Е после настанува нервоза, кога на „стариот“ нема више да му се дига а оваа загорена ќе биде нервозна и ќе биде незадоволна од животот па све што е помладо ќе го јава.
Или обратно, ќе си земе куче и ќе си го чува...![]()
Хм, и да и не. Мислам дека без разлика на возраста, секогаш ќе има некаков гап, различни искуства, приоритети, едноставно различни животни фази. И за да се надмине тоа мислам дека треба огромна зрелост од двете страни.Зависи од годините. Ако ти имаш 19 а тој 32 тогаш е малце кринџ. Ако ти имаш 30 а тој 43 и не е толку кринџ. Но ако имаш ти 50 а тој 63 воопшто не е кринџ.
Се сложувам но за да дојдеме до тоа за од двете страни да има огромна зрелост во голем дел битен фактор се и годините. Може да се погоди 32 год тој/таа да е слично искусен како 19 год тој /таа но тоа се исклучови. Мнозинството со 32 год се поискусни и зрели со тие од 19 год.Хм, и да и не. Мислам дека без разлика на возраста, секогаш ќе има некаков гап, различни искуства, приоритети, едноставно различни животни фази. И за да се надмине тоа мислам дека треба огромна зрелост од двете страни.