Врколаци

ау гадно е ова стварно. ама има разлика меѓу врколаци и луге со вакво пореметување.

и плс појќе не ставјте вакви слики. треба да јадам сега :nesum:

Баш интересно ке беше да постоеа врколаци ,ама нема ,легенда....барем според мене .

A onaa slikana Tatkoto vrkolak i naprail kerka i ona ko nego vlaknesta.
-Ne znaes dali da se smees ili da places:icon_frow

:oftopic:

temava e jeziva!
+ ova e bolest , poremetuvanje, a ne e misterija.

kluc da se stai na temava

Мислам дека во Мексико имало цела фамилија со оваа болест,незнам точно но мислам дека беше 5 члена фамилија и момчето било земено во циркус па го крстиле WolfyBoy.

Aman be celiov se naeziv jeza me fati koga gi vidov ovie vrkolaci-luge :ija:

ja pa mislev stanuva zbor za vrkolaci ali koa vidov... ccc lugje ova e strasno ne e nikakva misterija tuku kao sto napisa nekoj ova e bolest! stvarno e jezivo da se pisuva za temava

Не изгледаат најубаво,сироти само они си знаат како им е.

Па сите приказни имаат по нешто .. Овие луѓе се сигурно причината за ваквите приказни.. Ама па научното објаснување не го исклучува другото објаснување.. Може да има повеќе фактори.. Мене не ми беа језиви, само чудни.

I so sega sakate da kazete deka veruvate oti postojat ?:nenene:

Aman be greota e toa. Nema li nekoj lek . Ama makar i depilacija da e zaso da ne poarno li e taka da setat :icon_neut.

Незнам зошто од сите скоро сите, читам: Врколаци, депилации, језиви, болни итн. итн. Ставете се на нивно место. И? Сигурно ќе сакате да се издепилирате, со ласери и какви ми не ти др. работи. Нели? Како шо читав досега... Е и тие сакаат само немаат пари за тоа..Можеби се чуствуваат подобро, од кај знајме? Од ко се родиле такви си се, такви и си се сакаат...Болест? Ова болест? Цук ова мене ми изгледа како генетско пореметување, а тоа не е боолест, ниту пак и тие се пореметени (знаете на кој начин) или болни. Некој кажа насмеани биле на сите слики. И? Шо сеа да плачат? Да се скријат сами да седат? Едноставно да имав некој ваков од фамилија или некој др. близопк би го сакал многу, токму затоа што и би го разбрал. Ова си е мое мислење мислам дека нема потреба од реплицирање, нека останит вака ко шо е...

Тажно,ова на никој да не му се посака . .едноставно си изолиран од нормалниот свет.Којзнае како им е на нив:music5:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom