Времето и расположението

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Метереопат не сум и не ми влијае многу времето едино когац сум многу уморен обожавам да врне е тогаш спијам ко заклан,а за другото приспособлив сум на времето не ми смета ни дожд ни снег па ни сонце

Јас сум метеоропат....Времето стварно значително ми влијае на расположението доколку е времето убаво ке бидам расположен ако е облачно или врнежливо ке бидам стварно многу нерасположен.....

Не ми влијае времето воопшто.Ама обично,кога врне дожд,обожавам да сум дотерана за да му делувам јас на времето.

Не ми влијае времето воопшто на расположението. Ама сакам кога спијам да врне дожд, а кога треба да шетам некаде да е убаво времето :)

Sekako deka mi vlijae na raspolozenie.Koga vrne dozd ne mi se stanuva od krevet,koga vrne sneg mi studi i ne mi se izleguva,koga puka sonce zesko e da izlezis ke zovries nadvor.Najubavo e doma i da vrni i da studi ke pustis muzika ke viknis drustvo se raspolozis...
Jas bi rekol ne e bitno kaj si,bitno e so koj si.

Дури и премногу...јас како да живеам само во пролет и лето,кога е топло....зима не поднесувам,облачни денови,врнежи,ништо од тоа ме фрлаат во некои циклуси влегувам,депресии,предлабоки размислувања...сакам кога ќе станам да видам сонце,сино небо.птици како пеат,девојки на ролери :kesa: и слични други убави работи...:vozbud:

Еве денес некако тмурно е над Струмица па не можам уште да се расонам :wink:

Мене па не ми влијае времето до толку.
Ако нешто ме изнервирало колку сака нека биде убаво времето јас ќе си бидам нервозна и ќе се карам со сите и немада сакам да излезам.
Ако се ми е супер и да врне ќе си излезам да шетам. Ама сакам сама да шетам по дожд, тоа ми е маана. :)

Денов е прекрасен, а богами и моето расположение е така нешто. Најчесто не ми влијае времето на расположенито, но понекогаш навистина има денови кога времето ме прави да бидам онаков какво што е и самото тоа.

Ne sum meteropat, kolku loso saka neka bide vremeto, ako jas se cuvstuvam dobro nema dami go raspipe raspolozenieto, duri nekogas koa e loso jas se osekam mnoogu ubavo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom