Премногу ми делува!Кога е вакво тмурно,грозно,сум нерасположена,не ми се прави многу муабет,поспана сум,знам да се развикам без причина....А кога е сончево,прекрасно,е тогаш сум највесела,насмеана од уше до уше,полна со енергија и секогаш спремна за шетање и муабетење
не ми делува бе.. тоа зависи од кој како ке ме расположи .. надвор и да го има најголемото невреме ... ако сум во некоја соба со сите што ги сакам и ме опкружуваат.. секогаш ке сум добро расположен...
Супер ми влијае...еве на пример денеска е тмурно,а јас сум многу убаво расположен.Си седам дома и се топам.Фала брадер,стварно знаеме да си ја напраиме интересната.Ако не ме извлечеш ти од пред компјутер,никој друг неможе...:smir:
Е сега. Зависи дали сум сам или со друштво. Ако сум сам, ми влијае. на вакво време сум како претепан, до ништо не ми е. Ако сум со добро друштво, тогаш не е важно какво е времето, важно е друштвото.
Научно е докажано дека времето прави огомно влијание врз расположението на луѓето.
И врз мене има исто влијание кога како , ама ко е сончево ведро топло сум многу по расположен, а па облачното врнежливото ептен депресивно ми делува.
Па знае да делува многу. Но ако сам не си го направиш денот убав тогаш нема тука што. Сам си заробеник на временската прогноза. Еве јас денес и покрај тоа што денот беше шкакљив, убаво си поминав затоа што имав добро расположение кое паметно го искористив (си го испланирав денот). Но не секогаш е така. Има денови кога стварно сум “заробеник’’ на времето. Тогаш сум ептен down и мирот го барам исклучиво по дома.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.