Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako so gledam na temava samo ti razmisluvas zrelo pretpostavuvam gleas dragonboll zs si samurai ili takvi stvari i slusas underground rap t.e ulicni poeti vo koi bese toni zen porano sea toni zen stana komercijala a inace za informacija toni zen koa peese vrcak bese u peleni toni koa peese so spirt kaj bese vrcak ??? nejakm da se zamaram so urbani kopi...a:smir:underground rap forever i vrcaki ne e raper tuku najgolem fejker nad fejkerite.....Двајцата се невидени шупаци!
Тони Зен ми е некако интересен, ептен искрен човек...најновата песна му е закон![]()
"зарем има некој збор што ќе го маѓепса тоа твое срце секому што верува
да знам тоа што во тебе згаснува или повторно во мене се разгорува.........
Да е вљубен човек во тебе е руски рулет
зошто не ќе знае што следи на ред
јас од секогаш сум велел ти си најубав цвет
по кој секогаш сум чувствувал нескротлива жед..."
за ова ти зборувам, а ако не ја знаеш песнава ти препорачувам да си ја најдеш и да го слушнеш целиот текст, ПРЕД ДА ЗАСПИЈАМ иначе се вика песната
исто така ти ги препорачувам и Последниот ден, Слики стари, И повторно сам, Манастирски сон, Пет до два, Ти си се што сакам (ft Ерзана.. и мн други, прости местово е премалко да ги сместам сите текстови)