Враќање во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Harald
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што мислат спротивно нека одат во катастар, општински институции или болници, па ќе го сменат мислењето се надевам. Дополнително нека го почувствуват онај малограѓански менталитет и разговори од типот: од каде пари, колку пари земаш, зошто не возиш поскапа кола за кај ги чуваш толку парите итн.
Омиленото: Од кај ти пари за Х (додај овде произволен производ или недвижнина), бе, педер еден :D со една љубоморна нотка во гласот.

Омиленото: Од кај ти пари за Х (додај овде произволен производ или недвижнина), бе, педер еден :D со една љубоморна нотка во гласот.
За мотор еве нека е :). Имаш ситуација да ти кажува како се убил за 4ри години да го заврши факултетот, а јас не дипломирав во рок и како било тоа возможно да имам повеќе пари од него и да си дозволувам вакви луксузи :pos:. Вози за Wolt и не работи по струката btw.

За мотор еве нека е :). Имаш ситуација да ти кажува како се убил за 4ри години да го заврши факултетот, а јас не дипломирав во рок и како било тоа возможно да имам повеќе пари од него и да си дозволувам вакви луксузи :pos:. Вози за Wolt и не работи по струката btw.
Да, тажно, не си гледа за себе и да се самоподобрува секој ден, гледа кон тебе. Штета е што сме менталитет: поважно е на тебе да ти е лошо отколку на мене да ми е добро.

Не е се во парите...има и нешто во недвижнината и во акциите :D
Прегледај го приврзокот 486365
Шала на страна, тоа е и така и не е така, има една скала на некој бизнисмен или некој економист, што гласеше прво и најбитно е опстанокот и се после тоа доаѓа откако ќе се обезбеди опстанокот, но он го имаше и ко пирамида. Т.е. тие што го имале опстанокот решено до комоција и се иселиле, јасно е дека не е за пари, тие што немале вода во очи што ќе ми зборат за другото кога нив болката им бил опстанокот, нели не гол, туку како метафора.
Така е, има и изјава на интернет од Рамбо Амадеус, која група по дијапазон на примања, за што прави муабет.
Сум го прошол тој пат кога сум се радувал на 100 денари најдени во зимската јакна до стадиум кога ни 15+ К евра не ти прават разлика.

Последно уредено:
Не е секогаш така. Со малку поголеми приходи од овие што ги наведи се иселив, а не беше поради парите туку нефункционален систем, малограѓанштина итн.

Да ама таквите како тебе се 1-2 од 10 луѓе, поголемиот дел бегаат пред се поради подобра финансиска перспектива.

Back
На врв Bottom