Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако има некој од Ср автобус или миниван или пак може и у некоја застава нека каже :smir:

Јас слабо ве знам повеќето...единствено некој од темите за фудбал и кај што реметевме луѓе од Hi5:pos2:...Ако доаѓаат некој што ги знам од тука се гледаме!

Миле брат ќе идме ли бе???Збори!!!:smir:

Ејсид прашањево не е за ден мењавање и слично туку за саат може да се касни пошто не кошарка сакам прво да се извикам малку??

Exotic, In!:vozbud:

Идам секако, и така требаше да се најдам во Скопје викендот.Најверојатно со SSS-Stolica и ZeroStyle ќе дојдам.Чекам да потврдат.

П.С. Acid, срце ќе ме мавнеше.Што е ова вакви теми?Кога видов тоа што се појави на почетокот си реков еееј упм шо сум згрешил сеа за да ме банираат:pos:
Добро е сега.Се враќам во нормала:)

Некој од Ресен ?

Или Битолчани, организирано... енитинг пишете ми на профил :)

Псссс, обавезно ке најдеме и некоја Драчевка што ке јаде КАЈГАНА. :vozbud:

Naknadno prasanje:
Konsumacija ke ima? Ako ima kolku e?

I kaj se naoga toa Alo-Alo Nemas kredit, zs neam odeno dosea tamu a i ne sum od sk:) taka da edna slika ako mozi za orientacija?

P.S. Ispecatete si maicki so vashite NICKOVI od kajgana polesno ke se znajme koj sme so sme:D:P:P

Па за тоа и се иде на собиранка, да запознаеш некого :)

Иначе, ја и Шорти заедно со екипава тетовска речиси сигурно доаѓаме, само да видиме за превоз за враќање да најдеме, да се преброиме колку сме. :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Идам и ја тогаш. :back:

Може ли компјутерот да си го земам? И има ли Wi-Fi таму? Ако не. за џабе време да не си арчам !!! :pos2:

леле кога ми се појави тоа пораката од памет се извадив, мислев банирана сум:nesvest:

енивеј, собиранка:vozbud: :je:

баш прееска со Маweчко во школо зборевме за тоа кога отприлика ќе биде собиранката

да не тупам, доаѓам обавезно:vozbud: каунт ми ин:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom