Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТОП БЕШЕ
Само што тие од Кастро направија некои проблеми и така и пред врата еден се степа со вратарите на Dinamuque ама тоа надвор. Внатре беше топ.

За сликите го чекам Acid за да ги стави во галерија:) имам едно 50-60 мислам и од апаратот на Мистичен има доста фотки, Даденце ќе ја замолиме да ги прати на меил кај Acid сликите. Иначе еве една за да не рече Фантом дека не било добро
Еуфорија????Е, Нееее...!
dsc04554pi2.jpg

ТОП!!!! Секоја чест за организацијата. Топ си пројдов. Се запознав со мнооогу фаци, некои и не ги запамтив, али јбг, тоа е, на идната собиранка :) Доаѓам и на идната собиранка, дефинитивно!!! јееее :denca:

п.с АЈ ЛАВ КАЈГАНА! :jeeei:

Пико каква фаца има напраено ејјјјјј....барам некој албанец да се пријави да ми пукне со калаш на уста :) :(.

Едноставно си поминуваме ТОП! Многу смеење, денсање, зборење, запознавање. Си поминав многу убаво со друштвото!

Едвај чекам наредна собиранка (=

А чеј пошо ја не сконтав.. Појол ти уствари беше таму? Па ја никој со митраљез не видов :pos2:

Бев,со ТонИнтер цело време :),се шалам,на крајот дојдов јас се видов со 2-3 толку..

Пико каква фаца има напраено ејјјјјј....барам некој албанец да се пријави да ми пукне со калаш на уста :) :(.
Ја че се препраам ко брат(мада сме браќа) и че ти пукам....педер

Бреј криво ми е сеа шо гичитам постојте, не оти сте поминале преубаво туку шо не дојде Охрид на собиранкава :\
Ама ај се глеаме на другата :)

Лееелеее...абе ајде шо бидна со сликите....точкест дај постирај и некој други сликички додека да ги стави Acid другите(оти не се издржува,кој ќе дочека)
:vozbud:

Кој чека ќе дочека:) еве да откријам има слики за дудлање еден тон

Јас си поминав ненормално убаво.Ама во буквален превод ненормално.
Сега ме болат мозе,врат,а мислам дека и вилицата си ја изместив.:pos:
Се запознав со многу луѓе,рипав како ненормална и така.
А во Маракана беше....:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom