Впечатоци од роденденот - слики во Галеријата!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
SLaCk напиша:
Daj ako moze i na nekoe drugo mesto staite gi site sliki, brisev cookies sto ne pravev ama ne mozam da ja otvoram galerijata probav so Opera, Firefox, Netscape i internet Explorer neke... ja otvara 80% i prekinuva.
A da smenis provajder??

SLaCk напиша:
A be se mi otvara se mi simnuva samo stranata od galerijata ne moze...misterija:)

Не гледам никаков проблем.. и мене така ми прави од прва, ама обичен рифреш решава се'.

абе и кај мене е ок нема нишо проблеми

Бај д веј, додадов уште едно купче слики во Галеријата
Сега, се на се мислам дека има 106 фотки.

Мислам дека останаа уште фотките од апаратот на Долфин, кога правевме кајгана (се кршевме со ЖИВИ ЈАЈЦА)! :pos:

Acid напиша:
Бај д веј, додадов уште едно купче слики во Галеријата
Сега, се на се мислам дека има 106 фотки.

Мислам дека останаа уште фотките од апаратот на Долфин, кога правевме кајгана (се кршевме со ЖИВИ ЈАЈЦА)! :pos:

Да, да со нетрпение ги чекам ... треба да ги средат со Збратко и ќе ги пратат ... мх, мх, мх!:je:

Slikite se site bez isklucok preubavi, jas si pominav nevideno ubavo a ko sto zapaziv i site ostali se zurkaa i se iznaigraa :)

Sfetle напиша:
Eko i ti si bil more? kako ne sum te videla?:)

Јас бев доста експониран :icon_lol: ...... џускав нон-стоп :je: .... жалам и јас не те видов :( .... ај на наредна прилика.

абе и ја ке дојдам наредната прилика

Ставени се и последните слики што ги чекавме во галерија. Со ова ја заклучувам темава, па се гледаме на наредна журка во поголем број:je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom