Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
NeMiRnA напиша:
Moze ke naminam da ve zirnam na karatko so praite,kako ste i da vidam edna licnost us pat;):)

Ти треба да се запознаеш со мене ... само мало потсетување ова!:kotek: :smir:

Jas nisto tesko da dojdam . To e drug pat

можеби нема никого да го интересира следново но јас сепак да си напоменам.

Јас ке дојдам накај 21.30 најкасно 22 часот - каде и да е местото на собиранката, со двајца другари од форумов.
Анастазија - мојата бивша девојка ке дојде најверојатно најкасно до 23.30.
Максимум што ке можам да седам е до 01.30.

п.с. не се плашете ако се опијанам.

Јееееееее...........Конечно пак да се собереме.
Доаѓам со трчање!:pos2: Лажам,нема да трчам,ке дојдам пополека идејки.
Како и да е,супер идеја!
Се гледаме!
:pipi:.........:je:.........:pipi:.........:vozbud:.........:pipi:

G e G o напиша:
Пеер ги немам наочарите со мене :) реков погоре ако пропуштам некој да не се љути :smir:
+ misticen
+ mr_wicked

Со Т требало :) mr_wicket

Гего... број ме и мене таму и јас идам :):helou:

дај сеа локација да најдеме... онака сепак јас сум таква личност што ми е битна и локацијата, да не испадне накај кисела вода или ново лисиче да идеме... хаха...

Обично Кајгана собиранките се случуваат во кафичите во централното градско подрачје, така да у Центар ќе биде негде, чекаме админиве да кажат каде. :)

ејјј јас од ресен идам...селанец ке се загубам таму...:):):):)

Значи Кајганџии, ваков е планот за сабота.

Собиранката дефинитивно ќе се одржи во Diamond (Дајмонд) во Рамстор. Рамстор верувам дека нема никој да го утне (макар и не бил од Скопје), а Diamond се наоѓа на први спрат (по ескалаторот горе, па десно). Времето на собиранката сеуште не е дефинирано, но ќе биде околу 21:30 или 22 часот. Локалот работи до 01:00, па потоа продолжуваме во Место на журка до раните утрински часови!
em.gif

Diamond ќе биде само за Кајганџии, а во Место ќе се помешаме со останатите посетители (Мрно мора да издудла нешто :pos:), но секако дека сепарињата ќе бидат резервирани за нас. :wink: Diamond ќе биде малку по мирно (да може и муабет да се направи, но и да се поџуска), а „фештите” ќе бидат во Место :)

Значи, Diamond - Рамстор на први спрат.
Место - под Железничката станица, веднаш до „Кастро”.

Acid напиша:
Значи Кајганџии, ваков е планот за сабота.

Собиранката дефинитивно ќе се одржи во Diamond (Дајмонд) во Рамстор. Рамстор верувам дека нема никој да го утне (макар и не бил од Скопје), а Diamond се наоѓа на први спрат (по ескалаторот горе, па десно). Времето на собиранката сеуште не е дефинирано, но ќе биде околу 21:30 или 22 часот. Локалот работи до 01:00, па потоа продолжуваме во Место на журка до раните утрински часови!
em.gif

Diamond ќе биде само за Кајганџии, а во Место ќе се помешаме со останатите посетители (Мрно мора да издудла нешто :pos:), но секако дека сепарињата ќе бидат резервирани за нас. :wink: Diamond ќе биде малку по мирно (да може и муабет да се направи, но и да се поџуска), а „фештите” ќе бидат во Место :)

Значи, Diamond - Рамстор на први спрат.
Место - под Железничката станица, веднаш до „Кастро”.
Ја плус 1 најверојатно ќе ви дојдеме на гости ама само у Рамстор после идам на друго место, не во “Место“?

Епа јас до 1 ќе сум :):icon_roll а за понатамо можи ќе сум ама со 1 + :) и ако ме дружите :) хехе

за Дајмонд ќе гледам да стигнам, ама ако не стигнам во Место обавезно идам, со + 2, се гледаме таму

Volkswagen напиша:
Ууууу најс...ај ќе ме видете изглеа...таман на 1-ви иам испит...на 2-ри сум слободен...само...леле ако биди навечер ...нема каде да спијам :(

EDIT:абе само во СК праеете собиранки за цела МКД...дајте накај БТ :) (еве еднаш ОХ сеа до БТ). Нешто напраивме муабет со Димитар, така што АКО сте заинтересирани за денска средба...значи кај 12-1 за потоа другите да можат да си одат во своите градови...

e ovaaa ti e super idea:D i jas sum za toooo....:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom