Впечатоци од Евробаскетот 2011

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден слушнав надвор како некој свири со навивачки труби.Ми потекоа солзи.
Толку убави моменти беа тоа,славењето на секој наш даден кош,на секоја победа..Толку сум опседната што секој ден одбројувам уште колку ќе остане до квалификациите за ОИ.Многу убави деновие беа овие 20 :) А впечатоците никако да се смират,морам секој ден да ја пеам „Излези момче“ и да се сетам на тројката на Илиевски .
Илиевки за троја... Тројка за МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНИЈА е во полуфинале, МАКЕДИНИЈА е полуфиналист :):)
Еее тоа бе авремиња xD

• Ми се допаѓа
Reactions: amn
Впечатоци - премногу, и секако најпозитивни. Тие златни момчиња ги бранам како да ми се браќа, не дај боже некој нешто лошо да каже за нив....и сето тоа само ради преубавата атмосфера која владееше тие денови. Таква радост му требаше на овој народ, барем малку да заборави на депресијата во која пропаднал!

Мене одма солзи ми идат на очи од што ви ги читам постовиве, и мене ептен ми фали евро баскетот, особено на децава собата цела им е налепена со постери и исечоци од весници и онака ме фаќа носталгија за прекрасните денови кога сите бевме насмеани и обоени црвено - жолто.. ахххх, ај олипијадава здравје боже пак ќе ни качи адреналин:)

Без претерување, еден од најдобрите периоди (и спомени) во цел живот досега.Барем тие дена гледав многу насмеани фаци и позитивна атмосфера баш поради резултатите на репрезентацијата.Не оттргнаа од сивото секојдневие.
Фала им.
:cuc:
Се надевам на / очекувам уште подобри сеќавања налето :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom