Впечатоци од 1 мај

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
1 Мај, баш и најобичен ден како и сите други..кај мене не менува ништо, можам да останам и дома, и да излезам на кафе..и пак свеедно ќе ми биде, никаква разлика, би можела и друг ден да идам на излет :toe:

Уште незнам ич не се замарам ако падне некој договор добро ако не ништо.Пред 2 недели кај другар у двор расчадивме скарата пиво миво уф мераци што па морате да чекате први мај?:pos:

А да му се ставиме на охриѓанецот на пикник што викате!

На езеро Младост - Велес тргам утре така да 3 дена ќе бидеме таму :)

Во Радишани. Другар има викендица таму па ќе свртиме скара и ќе пивнеме по некое пивце:)

уште немам појма :toe:прв пат вака се случува да не знам кај да одам......или со друштво во едно селце или со братучедиве во некоја си ливада, скара, пиво, бла бла или дома :nesum:еци пеци пец.....

Нигде. На проста маса и треба општество да и кажува кога и е ден за пикници, скари и усилен „мерак“. Ќе одам со друштво тогаш, коа ќе ми се присака. Овој 1 Мај ионака не е ништо посебен. Сабота како сабота.

А и која е целта да славиме ден на трудот, со пикници и музика. Ојдете во Истанбул, да видите шо се дешават на овој ден. Излегуваат сите работници, и демонстрираат. Секој за својата мака - мирен протест во кој вработените искажуваат нивни реакции - и не секогаш незадоволство.

Видиш мајката, и тоа го имало по светов.

најверојатно ќе бојкотирам -.-
или негде в планина на урлање

Љубаништа ваљда по трет пат.
Незнам дали ќе сме со спиење ич не ми се прајт ќефот!

И фала богу не планирам сама да седам па ќе се влечам ваму-таму ама нишо посебно не очеквам.Добро беше пред 2 год ко бевме таму малишани и се радвевме прв пат од дома сме излегле па шетавме до ниедно време по плажана па после во планинана(не да беше морничаво упм беше)ама ептен добар провод!
Поубо да си тркнев со Скопје ко лани ама многу ќе ми дојдеше секој викенд па ќе се задоволам со селово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom