Ролери порано повеќе, инаку си возев до пред малце точак и ми го украдоа беее:cry:
ај кај и да е ќе си купам нов поубав, и така сеа замрзнато е се, неможам да возам
А инаку го имав едно 10 години , таман го однесов нови бандажи, кочници и седиште да му стават и ми украдоа некои расипаници!
do pred edna godina se vozev so rolerki zaedno so drustvo no vo posledno vreme epten slabo a nekoagas navistina sakam cel grad so rolerki da go pomineme ama aj kaj i da e kje bide moze eden den
Возам точак одкоа знам за мене, порано буквално по цели денови бев на точак, секаде со него одев...
минатата година почнав и ролери да возам.....т.е. не, не е возење тоа, почнав да учам да возам и позакон ми е тоа сеа, плус нема да треба да лепам гуми(зашо птоклето многу ми се дешава да дупнам/цвикнам), нетреба да фрлам пари за делови, прост механизам, кондура шо не се заебува и тркала шо не се дупат
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.