Votkamixx feat. Zemzela

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Клабер на годината

• Vodkamixx

Гласови: 36 61,0%
  • Zemzela

Гласови: 23 39,0%

• Вкупно гласачи
    59
Откако синдикалсите инспектори успеаја да се докопаат до овие докази, земзела беше автоматски дисквалификуван од изборот на клабер на годината.:pos:

Ќе му пристам на прашањево од технички аспект. Значи како прво клабингот го ограничувате на електронска музика и електронски журки. Ќе се повикам на Г-ѓа Вики којашто суштински го има обработено ова прашање од почетоците до дефинициите итн

http://en.wikipedia.org/wiki/Clubbing_(disambiguation)

Одиме понатаму значи како носител на потписот подолу ќе се потрудам да одредам дисциплини на оценување за да биде поцелисходно. Ќе оценувам од 1 до 5 Тоа би биле следните
-Аутфит
-Денсинг
-Познавање на музиката што се слуша, репертоарот, информираноста
-Разновисност на клабингот
-Волјата, желбата и енергијата и дигање атмосфера.

Шо се тиче облека и стајлинг Земзела сум го гледал у се и сешто од рамбовки до народни носи знае да направи вариетет и креација некад и штрчи ама па барем е интересно. Водка се држи исто така одлично меѓутоа Земчо добија поен плус на аутфит.
Земзела-5
Водка-4
Шо се тиче денсинг сум ги гледал и двајцата и тука нема зборови, да го правам јас тоа ќе завршам у количка. И двајцата се енергични, не им е гајле дали има 2ца или 100 души на подиум
Земзела-5
Водка-5
Познавање и информираност Земзела има солидно ама Водка убедливо води, ги знае до танчина термините за журки, траките, миксовите итн.
Земзела-3
Водка-5
Ако гледаме разноврсност на клабинг Земзела го има од рап до транс. Водка има многу прибирлив вкус за журки од гледна точка жанр и изведувачи и иако во задње време го гледаме и на не хард-кор транс места се гледа дека не му е по ќејф.
Земзела-5
Водка-2
За волја желба и енергија нема зборови. Водка би отишол и до Свирипичино за добра журка а Земчо од друга страна има доаѓано со 39 температура и ден пред испит на журки.
Земзела-5
Водка-5

Сума сумарум
Земзела-23
Водка-21

Тончи нема ко тебе ама јеби га ти и Бабура сте исти. Во ДЈ магазинот на крајот на топ листата пишува дека Бабура и Тончи се најголеми Дј и Клабер последователно и дека другите на топ листата се оние што најмногу им се приближиле.

Откако синдикалсите инспектори успеаја да се докопаат до овие докази, земзела беше автоматски дисквалификуван од изборот на клабер на годината.:pos:
Види ќе морам и тебе да ти објаснам со пример
...те прашуваат кој ти е омилен цртан
ти викаш...Том и Џери,па после Балтазар,Нинџа Желки,Мравката Ферди :pos2: и така натаму,значи најмногу ги сакаш Том и Џери ама и други цртани гледаш...
....ова е исто, за мене на прво место е клабингот,ама има и добри рок,метал песни,турбо фолк,македонски...така да јас не се ограничувам...и јас си имам листа како твојава за цртани :baeh: :smir:

Дечки темата е КЛАБИНГ, така да сите вонклупски активности на Земзела нема да се бодуваат.
Така да Воткамикс е убедлив победник.
Инаку Сусаро спомна некоја разноврсност.
Воткамикс иде на техно и на транс, додека Земзела иде само на техно.
Поради тоа регулаторната комисија за клабинг ги одзеде бодовите од таа категорија.
Резултатот е:
Земзела 18
Воткамикс 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom