superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
не гледам некоја добра работа,ама не гледам и некоја до толку лоша како што кажувате...кривично дело може да констатира полицијата и органите на фифа и уефа...сеа велите дека овој е до толку паметен па ги шмиргла сите како што сака...предходно дека е врзан со сдсм сега со вмро и на крај дека ги дупи уефа и фифа и дека никој ништо не му може...? најинтересно е дека теба да дава пари на клубовите и дека е виновен тој што овие селски екипи немаат за испата на 300 евра плати на 10 рати и дека уште перат чорапи и дресови,па сеа ффм треба да им дели пари за да застанат на нозе...тресење глупости и неболузи колку сакаш...за мали деца...
Ацо бре, амн бре, до кога со тебе..........
Кривичнотот дело ЗА КОЕ ТОЈ Е ОСУДЕН е за Финансиска измама, и ДА тој сите оцде не дупе у здрав мозок. Така да веке е констатирано од МВР дека е суден на 6 месеци затвор (мислам дека толку беа).
И да во ваква држава парите треба да ги дава во Селските Клубови, но не за Плати туку за нивните стадиони, туку за нивните маладински Школи.
Пари треба да се дава и за Репрезентавиите, кој за до Техеран во стање беше да ги испрати и со автобус (можжеби иполсено ке поминеа така).
А тој шо прави, кај ги дава тие пари, де објасни ми каде, каде се тие МИЛИОНИ кои ги зима од Хет-Трик програмите?
Кажи ајде барем една инвестиција од ФФМ за нивни пари?
Za se si vo pravo i apsolutno go podrzuvam pagjanjeto na Hari Spoter Kurolampie, ama bode oci koj treba da dojde. Rafet mestacot, Velija mlekarot i Blagoja drvoto. E sea kazi mi koj od ovie apasi dava fiskalni smetki, molim te. Znaci sjasi Murto da se kaci Kurto. Namesto toa opozicijata trebase konecno da se organizira so cesni lugje i da go smeni ovcarot od Prilep. Ama ne mozat kradci isti kako Hari da ne vlecat site nas cesni vljubenici vo fudbalot da im pomogneme. Da mu pomagam na Rafet, velija i Blagoja, NE FALA.
Брат никој на никого не помага,разбираш!!!!!!
Значи ја овде шо терам мајки шајки, истото го правам и таму доле на стадионот, и таму каде го сретнам Дон Хари и после тоа не предлагам кој да дојде!
Сите знаеме дека кој и да дојде од тие двајца условно речено Опозиционери, ке краде, ама мајка му стара мислам дека никој не не одрал досега до волку, па дури и Семокниот Динго коа беше!!!