Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Mене ова ми делува на намерно свртување. На човек што му се слошува, не врти полукружно вака прецизно, со полна.

делува кој некој неписмен што не знае сообраќајни правила и мисли дека ако сврти пуна ќе се врати назад.

Бог да ги прости ама кај иде бе чоеков со колава? На автопат и тоа?

Mене ова ми делува на намерно свртување. На човек што му се слошува, не врти полукружно вака прецизно, со полна.

делува кој некој неписмен што не знае сообраќајни правила и мисли дека ако сврти пуна ќе се врати назад.
На прв поглед делува стварно како намерно свртување. Ете според скопје1, наводно здравствен проблем имал возачот..

Не сакам ни да помислам дека намерно има свртено...Језиво е, уште повеќе што детенце имало во колата :(

Лице без возачка дозвола и со 99% попреченост на видот усмртило пешак

И покрај тоа, тој управувал со возило, а во текот на истражната постапка успеал дури и да ја продолжи возачката дозвола.

Затвор. Дур не почне со затварање на лица што имаат било каква одговорност за издавање на документи, макар и извод од книга на родени, ништо нема да се смени. Ликов можел да влета во автобус полн со деца, масакр да направи. 99% попреченост.

Нема шанси со 99% попреченост да вози патничко комбе цитроен џампер, поверојатно е дека е лажна дијагноза за инвалидска пензија

Затвор. Дур не почне со затварање на лица што имаат било каква одговорност за издавање на документи, макар и извод од книга на родени, ништо нема да се смени. Ликов можел да влета во автобус полн со деца, масакр да направи. 99% попреченост.
И затвор х10 за тие што дале здравствено уверение, и документи.
Автоматски споено мислење:

Сакав да постирам линк со Монти Пајтон олимписките игри за глуви и слепи, ама разбрав дека е неумесно. :unsure:

Тешки идиоти ја газат државава..

Иначе и докторите се несовесни.
Јас кога бев за возачка на прегледот, пола работи не ги читав, и ми ставија печат.. а кога нешто не читав им кажував. Сфатив дека се откачени, само што ми земаа моите кола бев да си го проверам видот, и секако дека од тогаш носам наочари.

Мајка ми уште ми вика, абе гледаш, ете и докторите ти стаиле печат зашто да ги носиш. Викам толку гледаат дека гледам. Ја си знам. Да носам не дај Боже после некој на совест.

У државава секој е на милост и немилост оставен, и да се молиме што има уште совесни граѓани. За било што.
Овој возел ,,99%” слеп, вчера еден тргнал на автопат да врти полукружно? Колку има стварно што возат у обратна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom