Воен Удар во Турција

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Да да на пучистите им испаднало ливчето од џебот додека пробувале да го уапсат Ердоган :pos:треба да си ретардиран да веруваш во такво нешто.

Не биди глуп со сила да се смееш сам, кој рече дека му испаднало ливчето?! Ливчињата се пронајдени откако едни од главните се уапсени. Инаку имаш и видео снимка каде еден од командатите е уапсен и им наредува на своите војници да се предават и да се упатат кон полициска станица.

пс. Турските медиуми информираат дека хеликоптерот кој избегал со пучисти во Грција, експресно bile депортирани назад во Турција:

nAcqwsm.jpg

Последно уредено:
Не биди глуп со сила да се смееш сам, кој рече дека му испаднало ливчето?! Ливчињата се пронајдени откако едни од главните се уапсени. Инаку имаш и видео снимка каде еден од командатите е уапсен и им наредува на своите војници да се предават и да се упатат кон полициска станица.

пс. Турските медиуми информираат дека хеликоптерот кој избегал со пучисти во Грција, експресно bile депортирани назад во Турција:

nAcqwsm.jpg

aha znaci onaka naogaat livcinja i site iminja na niv ke gi zatvorime instant sledniot den bez sudenje bez niso :D :D :D PA TOA BE!!!! sakam da te navredam so obicni pcovki ali nema potreba tvoite veke zavrsile rabota so te rodile...

Партизаните биле во 20 век. Имаше и за тоа, ме мрзи да барам каде што се препуцаваш со Бугарите.

на вујче му одговара и јакнење на Ердоган и исламизмот, наеднаш се заборави најавената ликвидација на исил
The Four Lads - Istanbul (not Constantinople)

Партизаните биле во 20 век. Имаше и за тоа, ме мрзи да барам каде што се препуцаваш со Бугарите.
Партизаните биле во состав на ослободително движење на југославија, а кое било на страна на Англија (со се Канада, индија, Јужноафричка република, Австралија...), Америка, СССР, Францускиот покрет на отпор...
Не беше сама македонија против Јапонија Германија и Италија...
Ако на пример при поделба на балканот Кина застане рамо уз рамо со Македонија или примее Америка... то е друга работа, али ако на меѓународен план големите сили се договорат за поделба на влијанија и сфери, можеме само да стиснеме заби ко ќе ни го опашат.
Тоа беше поентата, а мило ми е секогаш кога ќе најдам некој на форум кој до детали го следи моето дело.

Тоа беше поентата, а мило ми е секогаш кога ќе најдам некој на форум кој до детали го следи моето дело.
Не би било лошо и ти да почнеш да си го следиш своето(зло)дело, чисто онака за самоконтрола,
колку да увидиш колку си контрадикторен и какви глупости тропаш.
Ти си бе човек негација на самиот себеси. :D

Не би било лошо ти да почнеш да си го следиш своето(зло)дело, чисто онака за самоконтрола,
колку да увидиш колку си контрадикторен и какви глупости тропаш.
Ти си бе човек негација на самиот себе.
има бе деца шо го прат то за мене

има бе деца шо го прат то за мене
Мене како психолог, особено ми е од корист да го следам твојот лик и дело на Кајгана.
Којзнае, може еден ден и магистратура да спремам за анализа на твојот лик.
Се разбира, со твоја дозвола :)

Мене како психолог, особено ми е од корист да го следам твојот лик и дело на Кајгана.
Којзнае, може еден ден и магистратура да спремам за анализа на твојот лик.
Се разбира, со твоја дозвола :)
психолог? шо збораш бее, ја мислев си некое недоквакано балаво детиште на распуст, со оглед на муабетите шо ги пишиш тука “Ако ти излезе каратист 2 метра кој кревал тегој...“
Знаев дека образованието ни е запустено али до толку.....

психолог? шо збораш бее, ја мислев си некое недоквакано балаво детиште на распуст, со оглед на муабетите шо ги пишиш тука “Ако ти излезе каратист 2 метра кој кревал тегој...“
Знаев дека образованието ни е запустено али до толку.....
Морам стимул да ти дадам,
не ми замерувај, дел од занаетот... :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom