Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.220
- Поени од реакции
- 3.498
Леле овој на сите теми напнува со муабетот за неуставното СЈО.![]()
Епа имаш неуставно СЈО, неуставни избори, технички премиер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле овој на сите теми напнува со муабетот за неуставното СЈО.![]()
Пa ти требa дa јa пикнеш зaтoa штo се пoсрaмoти и веќе дoсaден си сo тoј глуп муaбет. Мислиш декa си пaметен мнoгу и се знaеш, се жaлиш декa те нaвредувaле и слични глупoсти, a реaлнoстa е декa немaш мoзoк дa рaзмислиш пa верглaш еднo истo целo време.
Не е табу тема, тема за неписмени ретарди е тоа.Набројувам работи кои ги правиме под притисок од надвор. А табу тема ли е неуставноста на СЈО? Да ја пикнеме главата в песок?
Пушти вода после гомнарииве, многу смрдат.[DOUBLEPOST=1472505550][/DOUBLEPOST]Пa ти требa дa јa пикнеш зaтoa штo се пoсрaмoти и веќе дoсaден си сo тoј глуп муaбет. Мислиш декa си пaметен мнoгу и се знaеш, се жaлиш декa те нaвредувaле и слични глупoсти, a реaлнoстa е декa немaш мoзoк дa рaзмислиш пa верглaш еднo истo целo време.
... кои немајќи вистински аргументи... навредуваат.Не е табу тема, тема за неписмени ретарди е тоа.
Во повеќе од 5 поста ти имам читко, логички и правно издржано објаснето за комплетната легитимност на СЈО.Пушти вода после гомнарииве, многу смрдат.[DOUBLEPOST=1472505550][/DOUBLEPOST]
... кои немајќи вистински аргументи... навредуваат.
Не е точно дека е правно издржано. Логичкото и да е ОК и да не е не се зема за релевантно. Правото е важно. Лажеш, или сам се лажеш дека си изнел правни валидни аргументи. И мало дете ако го прочита уставот ќе заклучи дека нема правно оправдување. Само политика може СЈО да го прогласи за уставно. Или притисок.Во повеќе од 5 поста ти имам читко, логички и правно издржано објаснето за комплетната легитимност на СЈО..
Како тоа не ДПМНЕ туку РМ. Кој тоа потпишува се што ќе им наложат други?Играме ние одамна така. Зошто Косово го признавме? Зошто потпишавме договор со САД да не испорачуваме осомничени државјани на САД на меѓународни судови, па дури и зошто го формиравме (неуставно) СЈО? Итн, итн...
Не дека оправдувам, ама така (ќе) ни е...[DOUBLEPOST=1472468323][/DOUBLEPOST]
Не ДПМНЕ туку РМ.
Еве, кажи ми зошто Косово е признаено како држава од сите партии во РМ (сем можеби српските)? Мислиш ли дека нашите тоа самоиницијативно или некој ги „поттурна“ (скокај Ламбе)?
А кој стручно објаснил дека е уставно. Секој кој ќе го прочита тоа ако не е пристрасен би го заклучил тоа. Па и ти, ама не си.Кои стручњаци бе? Пандов? Петровски? Ти?![]()