Воен Удар во Турција

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Леле овој на сите теми напнува со муабетот за неуставното СЈО. :pos:

Епа имаш неуставно СЈО, неуставни избори, технички премиер:ROFLMAO: диктатори, роднини шверцери/ криминалци, нелегален пуч, нелегални апсења, нелегална воена интервенција во Сирија, се е поврзано, немој ти на друго да мислеш:D

Набројувам работи кои ги правиме под притисок од надвор. А табу тема ли е неуставноста на СЈО? Да ја пикнеме главата в песок?

Пa ти требa дa јa пикнеш зaтoa штo се пoсрaмoти и веќе дoсaден си сo тoј глуп муaбет. Мислиш декa си пaметен мнoгу и се знaеш, се жaлиш декa те нaвредувaле и слични глупoсти, a реaлнoстa е декa немaш мoзoк дa рaзмислиш пa верглaш еднo истo целo време.

Пa ти требa дa јa пикнеш зaтoa штo се пoсрaмoти и веќе дoсaден си сo тoј глуп муaбет. Мислиш декa си пaметен мнoгу и се знaеш, се жaлиш декa те нaвредувaле и слични глупoсти, a реaлнoстa е декa немaш мoзoк дa рaзмислиш пa верглaш еднo истo целo време.
:lolzz:
Зашто сте толку нервозен младичу?
Затварање на некакви институции под притисок на Турска неможе, а создавање на американско обвинителство на територијата на Македонија било убаво.
Не сте веќе смешни а жални и патетични вие од Сорос, еден момент тие ваши фори фазони за дискредитација на други форумци не палат. Заинтересрај се малку за тролска болест, какви промени на психата предизвикува, така да поеден или друг начин и вие си плаќате страшна цена за тоа што го вршите по форумите.

Пушти вода после гомнарииве, многу смрдат.[DOUBLEPOST=1472505550][/DOUBLEPOST]
Не е табу тема, тема за неписмени ретарди е тоа.
... кои немајќи вистински аргументи... навредуваат.

Пушти вода после гомнарииве, многу смрдат.[DOUBLEPOST=1472505550][/DOUBLEPOST]
... кои немајќи вистински аргументи... навредуваат.
Во повеќе од 5 поста ти имам читко, логички и правно издржано објаснето за комплетната легитимност на СЈО.

Ама магаре си е магаре, продолжува да рика, џабе трудот.

Во повеќе од 5 поста ти имам читко, логички и правно издржано објаснето за комплетната легитимност на СЈО..
Не е точно дека е правно издржано. Логичкото и да е ОК и да не е не се зема за релевантно. Правото е важно. Лажеш, или сам се лажеш дека си изнел правни валидни аргументи. И мало дете ако го прочита уставот ќе заклучи дека нема правно оправдување. Само политика може СЈО да го прогласи за уставно. Или притисок.

Играме ние одамна така. Зошто Косово го признавме? Зошто потпишавме договор со САД да не испорачуваме осомничени државјани на САД на меѓународни судови, па дури и зошто го формиравме (неуставно) СЈО? Итн, итн...
Не дека оправдувам, ама така (ќе) ни е...[DOUBLEPOST=1472468323][/DOUBLEPOST]
Не ДПМНЕ туку РМ.
Еве, кажи ми зошто Косово е признаено како држава од сите партии во РМ (сем можеби српските)? Мислиш ли дека нашите тоа самоиницијативно или некој ги „поттурна“ (скокај Ламбе)?
Како тоа не ДПМНЕ туку РМ. Кој тоа потпишува се што ќе им наложат други?
Нема владата цврст став? туку го врти газот на сите страни?
Кој потпиша, кој го одобри за СЈО?
не пропушташ пригода да спомнеш за неуставноста на СЈО.

Поентата ми е дека ние немаме ни малку сила нешто да правиме по свое. Јас воопшто не оправдувам, но за жал.. сакав да кажам дека ова не е од сега.. а и нема да е последно.
ПС: А што толку вас ве „заболува“ кога ќе го спомнам СЈО и потврдениот факт од сите стручњаци (со факти) дека е неуставно. Неуставно е, што има околу тоа некој да се нервира?

Владата нема храброст, а и не сака да каже НЕ, за се да биде мирно и тивко додека они си ги реализираат криминалите проекти.

Кои стручњаци бе? Пандов? Петровски? Ти? :pos:
А кој стручно објаснил дека е уставно. Секој кој ќе го прочита тоа ако не е пристрасен би го заклучил тоа. Па и ти, ама не си.

1. Во секоја прилика оцрнувај ги тие со кои не се согласуваш: Вакви се, онакви се...
2. За сè што ќе кажат тие речи: Ај бе, тоа доаѓа од онаквите (не гледај што се кажува, туку кој кажува)
3. Не заборавај да ставиш вакво смајли: :pos:
4. Секогаш си во право и најпаметен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom