Водици 2012 Кратово

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам вакво фрлање на крстот треба да стане правило :pos:

Иначе за делчевцине од минатата година:pos:, абре цело сабајле не можам да се соберам, како се фатија во костец :pos:, и најдобар момент беше додека се вртеа така во водата, попот одозгора кога им викна:
Шо праете вие таму бе? Те‘пате ли се? :pos::pos::pos:
Оф бе мили боже, фала ви што ми го продолживте животов :cuc:

Господе боже со лева рака се крстам , овие в то планинњето живеат, и не си знаат што има во то планината на 15 мин. од селото имаат едно езерце барем таму да се фрлале повозбодуливо ќе беше .... ОМГ :tapp:

Господе боже со лева рака се крстам , овие в то планинњето живеат, и не си знаат што има во то планината на 15 мин. од селото имаат едно езерце барем таму да се фрлале повозбодуливо ќе беше .... ОМГ :tapp:
:pos:
А го виде ли вториот коментар на youtube?
Следнио пат да го фрлате во чаша крстов...
:pos:

хахахаха се изнасмеав сешто има во насава мила државичка :LOL::LOL::LOL:

Бар го одбележаа празников и го фрлија крстот..Во Скопје негде се фрлаше крст освен во Вардар?Некои дома дремеа и гледаа на тв..

Пак Варошанец го фатил крстот во Охрид :icon_lol:

Сега гледам во Скопје еден човек си донел торта на која пишува 20 години, зошто 20 години рипа по крстот и ниеднаш не го фатил, за него ќе навивам. Го обожавам празников значи :icon_lol:

Во Скопје прв пат гледам сите да бидат во вода а крстот уште да не е фрлен,, крш сме. г.г.Стефан ги молеше да се вратат на островчето , тоа уствари вишак песок и камења што останале од што градеа во тој дел...и оп , се формирало островче. :)

Ахх таа моја чудесна Македонија.

Пак Варошанец го фатил крстот во Охрид :icon_lol:

Сега гледам во Скопје еден човек си донел торта на која пишува 20 години, зошто 20 години рипа по крстот и ниеднаш не го фатил, за него ќе навивам. Го обожавам празников значи :icon_lol:
Истиов го фати 4та година по ред. Али најфилм беше коа го снема еден период од 20 минути, и попов вика: "Пак да мислите дека е наместено!" :icon_lol:

Не бе ова поповиве комедии се, срам да го фати човек.

не ми е јасно како у охрид по толку скокачи да може еден човек 4 пати да го фаќа:свиркам:

не ми е јасно како у охрид по толку скокачи да може еден човек 4 пати да го фаќа:свиркам:
За оваа година барем се гледаше дека скокачите ќе се удавеа додека го најдат крстот, мораше Бабаче да скокне повторно за да го извади :) Може трењира цела година со попот.
Дај нема ли од годинава комедии со крстот?
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 10:31 ---

Еве го во Нерези првиот за годинава :icon_lol:

Гледав едно видео на фб, неможам да го клам тука оти е од кај пријател и немаше ништо смешно кај скокачите туку за време на „пеењето“ на попот еден од присутните „гледачи“ велеше: „Ајде бе фрли го, треба да си ојме ќе ни почни филмот“. Шта речи? :tapp:

Back
На врв Bottom