Вода (H2O). Колку често пиете?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам многу вода може да се каже 3-4 литри дневно, без разлика зимно или летно време.Прво шо правам насабајле кога станувам е пиењето вода. Секогаш имам со себе шише вода во ташнаа

во летниот период пијам до 2 литри дневно, а во зима повеке пијам чаеви.

Во лето се разбира пијам повеќе ...а во зима не толку ...:pipi:

Водата ми е омилен пијалок, уживам да пијам вода; пијам по 2,5-3 литри дневно, во лето и повеќе, и воопшто сакам вода, сакам да бидам во вода... којзнае што сум била во претходниот живот:wink:

voda pijam samo koga sum mnogu zedna a toa se slucuva retko obicno vo zima sum pozedna i togas pijam ili caj bes sejker ili voda

вода и зелен чај = регенерејшн = хапинес :smir:

Ееее да не напишеше H2O во заградава не ќе знаевме за шо прајш муабет :).Иначе он топик: вода не пијам скоро ич.Грда ми е, ми горчит. Преку сила ак сум се напила во последниве 5 години, 20 пати, а можда и помалце.

Ееее да не напишеше H2O во заградава не ќе знаевме за шо прајш муабет :).Иначе он топик: вода не пијам скоро ич.Грда ми е, ми горчит. Преку сила ак сум се напила во последниве 5 години, 20 пати, а можда и помалце.

Жива си уште или ни пишуваш од другата страна? :vozbud: Како можеш да преживееш без вода?! :toe:

Инаку пијам литро вода дневно па и повеќе.

Жива си уште или ни пишуваш од другата страна? :vozbud: Како можеш да преживееш без вода?! :toe:

Инаку пијам литро вода дневно па и повеќе.

Ако се заебаваш - хаха
а ако не се заебаваш - постоет и сокој

Ако има врска тоа H2O, тогаш јас а и сите на форумов (освен можеби некои кои сакале да експериментираат) немаме пиено. Инаку Н2О е хемиски чиста вода којашто ја нема никаде освен ако не е добиена при процес на дестилација. И ова не е за да се правам паметен, туку бидејќи ти проба да бидеш интересен:smir:
Инаку 0.5l отприлика.

Ако се заебаваш - хаха
а ако не се заебаваш - постоет и сокој

Знам луѓе што пиат само пиво али тоа не доволно сепак. Вода си е вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom