Вода (H2O). Колку често пиете?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu...Eve bas sea mi se pie, ama me mrzi da stanam...

Имам точно пресметано-пијам 2 литри вода на ден.Значи-4 шишиња од по пола литар дневно.

sch00lGirL напиша:
Имам точно пресметано-пијам 2 литри вода на ден.Значи-4 шишиња од по пола литар дневно.
Ni kapka poveke?:pos2::poss:

пијам колку му е потребно на мојот организам, а во литри пресметано врска немам колку е тоа

Па пијам мнооогу вода.Незнам у литри ама мноогу:vozbud::vozbud::vozbud:

Летно време пијам многу течности, најчесто ладна негазирана вода. Во просек си пијам по 1.5 литри вода дневно, камила

asterix_m напиша:
Летно време пијам многу течности, најчесто ладна негазирана вода. Во просек си пијам по 1.5 литри вода дневно, камила
Xaxa 1,5l i vikash kamila!:pos2: Jas togas kako treba da se narecam so pijam po 8 litra dnevno. Pustina!!

Capo Kapistec напиша:
Xaxa 1,5l i vikash kamila!:pos2: Jas togas kako treba da se narecam so pijam po 8 litra dnevno. Pustina!!

е како пиеш толку вода нели е многу 8 литри?

asterix_m напиша:
е како пиеш толку вода нели е многу 8 литри?
E mnogu e ama zeden sum! Na sabajle pijam po 2 litra od koga ke stanam i na doruchek. Posle celo vreme si pivkam po malce pa koga odam na vezbanje pijam uste 2 litri pa na fudbal uste 2 . Posle na rucek pijam mnogu i vecerta koga sum iskocen po nesto potpivnuvam! Interesno a?

Capo Kapistec напиша:
E mnogu e ama zeden sum! Na sabajle pijam po 2 litra od koga ke stanam i na doruchek. Posle celo vreme si pivkam po malce pa koga odam na vezbanje pijam uste 2 litri pa na fudbal uste 2 . Posle na rucek pijam mnogu i vecerta koga sum iskocen po nesto potpivnuvam! Interesno a?

Ти си феномен жи ми се еј :bravo:

voda samo kako voda, pijam mnogu retko(edino sea deka e toplo pijam po4esto, ina4e preku cela godina mn. retko)

Jas mislam deka nema covek sto normalno znaci bez vezbanje(kako po aktivnosti,fudbal,trcanje isl.) pie voda poveke od mene.Ma ni kamila ne mi e ramna:) ama zatoa pak i wc-nikoj ne posetuva poveke od mene hahaha ne sum normalna neli?

Sea letnovo vreme po 2l pijam sigurno plus sokovi,zimno vreme se razbira pomalku.

Voda retko pijam...edna casa ili 2 maximum poise sakam sokcinja i sea pogotovo leto mn pijam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom