Во врска со Payza (AlertPay)

• Креатор на темата Креатор на темата CROWN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 август 2011
Мислења
57
Поени од реакции
3
Дали може да се поврзе AlertPay + Visa Electron од ProCredit банка?!
И дали ќе можам да си ги повлечам парите од AlertPay на картичка?

И колку највеќе пари ќе можам да подигнам?
имаш на страната ти пишува,зависи кој тип ти е акаунтот бизнис или персонали
дали ти е верификуван со моб или картичка

Бизнис регистрирав...
Е сега имам еден проблем..
На картицата немав 2 евра за да се верифицира планирам од понеделник да става не би требало да ме банираат така?

Сака ли некој да му префрлам $ (долари) на Алертпај (ако има потреба од $), а тој да ми префрли денари на трансакциска или пак пајпал $?

Сака ли некој да му префрлам $ (долари) на Алертпај (ако има потреба од $), а тој да ми префрли денари на трансакциска или пак пајпал $?
Дали си имал потреба ( искуство) во врска со повлекување пари од Алерт.
П.С. Јас пред некој ден сакав да ставам на Алерт, но ми рекоја дека неможам преку СТБ - Ск.

Еднаш повлеков преку картичка додека можеше за седум дена и само 5 долари провизија. Ама сњга имам пари ама неможам да повлечам, па ако на некој му требаат да стави на алертпај да му префрлам јас, а тој мене на трансакциска или пајпел.

Да не отварам нова тема за џабе ќе ја искористам оваа.
Имам дебитна Visa Electron од тутунска банка и пробувам да повлечам пари од AlertPay акаунт, ама никако неможам да го верификувам имаат проблем со трансакцииве. Ваква порака дава:
apATz.png

Ги контактирав по меил дури и им се јавив на бројчето за контакт преку Skype и ми рекоја да чекам додека не се среди проблемот, ама „проблемов“ веќе го имаат месец дена.
Дали знае некој од прилика кога и дали воошто ќе ги средат проблемиве со трансакциивеи
И уште едно прашање, колку има провизија при подигање на картица. Ако повелечам 10$ колку би ми зеле провизија од прилика?

Да не отварам нова тема за џабе ќе ја искористам оваа.
Имам дебитна Visa Electron од тутунска банка и пробувам да повлечам пари од AlertPay акаунт, ама никако неможам да го верификувам имаат проблем со трансакцииве. Ваква порака дава:
apATz.png

Ги контактирав по меил дури и им се јавив на бројчето за контакт преку Skype и ми рекоја да чекам додека не се среди проблемот, ама „проблемов“ веќе го имаат месец дена.
Дали знае некој од прилика кога и дали воошто ќе ги средат проблемиве со трансакциивеи
И уште едно прашање, колку има провизија при подигање на картица. Ако повелечам 10$ колку би ми зеле провизија од прилика?
од 10 долари ќе ти земе 20% провизија...

ima li sansi da se podignat pari od alerpay kaj nas.nemozam da go verificiram acountot......
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 17:42 ---
ako znae nekoj neka pise.......pozzzzzz.........

Луѓе да не има некој искуство со AlertPay како можам да ставам пари и да ги префрлам треба у Кина, а имам Интернет каричка на СТБ...Ако може помош пошо прв пат ќе купувам од нет и немам искуство со тоа плаќањето. Поздрав:D

Ајде малку мене помогнете ми. Отворив акаунт на AlertPay. Не знам како да го верифицирам, така ми стои ко ништо:(

Probav da napravam verifikacija uste koga bese AlertPay i trebase da pratam pari na Pravno lice vo druga drzava i taka da si go verificiram akauntot ... no jas ne prativ 50$ min trebase da se pratat zatoa sto mi baraja faktura nesto takvo nese sejkavam tocno sto mi baraja za da moza parite od Fizicko lice na pravno da se prefrlat :)

A sega ne znam kako e ... dokolku znae nekoj ne ka kaze sto i kako treba za da se verifikuva osven so karticka zosto imaat problem 1 godina ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom