Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Можам и сам гледаш?
Ти си само една од сите нив кој се потпираа на моето рамо ја оставаа својата болка на мене и на крај заминувате со некоја тазе сила што ви ја давам не знаејќи дека тоа е само затишај пред бура! Ништо не ме прави по среќен и повеќе да се засакам и прифатам самиот себе од осаменоста. Ти си мојата болка ама јас во нејзе секогаш наоѓам сила, ти си ми и болест ама ни самиот на себе не си признавам дека ја имам. Немој ни случајно да се вратиш и да ми ја уништиш тишината со чувството на надеж дека се ќе ми биде подобро и посреќно во иднина. :)[DOUBLEPOST=1459929983][/DOUBLEPOST]Ти откорнав половина од твоето срце за да си вратам барем мал дел од целината што ти ја дадов. :)

Последно уредено од модератор:
Ми фалиш ама не ти звонам. Нека стане се пепел ако треба... без тебе бутам ѕид со глава и силно верувам дека на крајот ѕидот сепак ќе падне![DOUBLEPOST=1459976526][/DOUBLEPOST]Колку знае да тежи љубовта, а сепак колку е смешно кога ќе поминат години... :)

Најлесно е да се откажеш... Ако јас изгубам мотивација на овие години да го добијам тоа што го сакам, што ќе правам цел живот? Ќе постојам само колку да се вика дека сум жива? Или ќе препуштам се на судбината и на она "така требало да биде" или "така било пишано" или "што е мое, ќе си дојде"? Не, фала! Ништо не доаѓа ако сам не си го земеш. Така да остај тие филозофии и понашај се како маж веќе еднаш! Тоа било неостварливо, она било неостварливо.... Сакам, неќам... Топло, ладно... Ај у пм више!

Не ја сфаќаш финтата со јадење мафин...

Среќен пат во Швајцарија, твој је живот Швицарка, а не лудак као јааа!!! хахахаха :pos:

Најдов си красавица една
Очите и се сини како морето,
но најкрасиво на неа е дупето.

Колку сум бил патетичен во темата страници наназад заради тебе , ми иде да си извадам цревата и да се обесам со нив. :pos:

Конечно ова чувство на слобода од било какви емоции спрема тебе , без разлика добри или лоши. Рамнодушност е тоа што ми беше потребно , и ми фалеше за да продолжам да се трудам да бидам успешен не само на љубовно поле , него и на професионално. Конечно почнувам нова етапа на секое поле во животот.

Се најдобро.:)

I die when he comes around
To take you home
I'm too shy
I should have kissed you when we were alone........What am I darlin'?

У друга држава си ама џабе...
Се возам денес у автобус и до мене застанува тип со очи како твоите, нос, усни... абе ист ти а не беше ти... Сепак, зјапав во него и слики ми прелетуваа низ глава... и милион прашања како каде си, среќен ли си, помислуваш ли на мене...? Клише, знам, ама ете сеуште го паметам секој твој детал и тоа страшно ме нервира... болиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom