Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само ми фали да ти ја видам насмевката, да те гледам додека се смееш на глупостите што ги тропам, да те гушкам и бакнувам :love:, ајде враќај се побргу оти полудев :backa::X3:
А и продолжен викенд следи..;):brlav::jeeee:

Пак се тресам ко мислам на тебе а не ми е ладно. Верувај дека не ми е. Може ли некој да ми објасне зашо се тресам? Уствари ти Тања кажи ми? Ако некојпат прочиташ шо пишувам тука, би требало да знаеш дека идам тука на тој форум и таа тема само за да ти кажам как се осеќам и шо воопшто осекам за тебе.

може ли некој да ја сфати твојата логика... повеќе ми делуваш глупаво, не само што сум тажен, туку и се сметам за будала што сум се потпирал на твоите не логични размислувања :sick:

and he said to her...

epten e tesko da te gledam vaka na sliki i osobeno e tesko sekoj pat ko ke se razdelvam so tebe, koga ke legnuvam da spijam i ko ke se raszbudvam ocekuvam nekoj da e do mene vo krevetot a sepak e prazno mnogu e cudno da gi pravi covek site raboti sto gi pravel prethodno a da se osekja tolku osameno bez razlika dali se toa moi obvrski ili se raboti koi sme gi pravele zaedno, osobeno za ovie nasite - zaednickite a najcudno od se e sto ne znam dali nekogas pak ni e sudeno da sme edno iako mislam deka i ako nikogas so tebe ne bi se razbudil povtorno zaedno pogolem del od mene ke si ostani tvoj i ke spie na tvojta pernica i ke stanuva i legnuva so tvojte misli duri si ziva, barem taka mi e mene

ponekgoas, koga ke mi e denot tolku mn tezok ili tolku mn izburickan so emocii, nervi, srekja, konfuzen so eden zbor kazano... samo gledam da se setam na del od naseto vreme i barem za taa sekudna ili dve dodeka mi se vrati nekoja slika da imam nasmevka na liceto posle toa pak me opfakja taga oti znam deka nemam koj da go fatam za raka tuka do mene, a tolku mn se naviknav na tvoite race... cudno e ova, ne znam kako da ti go objasnam cuvstvoto siguren sum deka isto ili slicno ti e i tebe, no ete i da ne ti e... ova so mi se desava boli i za dvajcata nas znajs,,, sekoj den si pominva nisto porazlicen od prethodniot i sekoj den samo ocekuvam da mi dojdis na pragot i da mi recis sakam vnatre, pusti me da vlezam i nikogas pojke da ne izlezam najednostavno kazano mu falis na ova dusata, tivko si umira sekoj den bez tebe nekogas tro otpojke tazen, nekogas tro otpojke srekjen... ama ete bez tebe ne znam ni sam kako da se opisam

velat se mozi bez sekoj, valjda vistina e toa. apsolutno. no kiznaj koja pustina na dusata posle to se desava e sega dali jas i ti ke sme nekoja oaza na sred pustina ili pak ke se izgubime megju pesocnite dini i ke izgorime na pekolot, eden gospod znae jas znam samo edno, prokleto falis.

Ja napraviv najgolemata greska, ne ti ja kazav vistinata koga trebase pa dozvoliv 2 meseci sekojdnevni kavgi poradi edno isto.. Znam, iako mi veti deka ke ostanes, znam go patot po koj ke si zamines, veke viden... Sepak, se kaam deka jas sum krivecot, iako napraviv se sto moze da se napravi, i seuste ima nadez za nas. Velat, za dvajca sto se sakaat, sekogas ke najdat pricina da ostanat zaedno...Iako izgledam deka ne mi e nisto, sepak vnatre osekam nekoja topka koja najbliskite ja prepoznaa..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom