Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
I don't tend to search for perfection. For once I want to consume you as you are. With all the wrinkles on your face, the demons in your closet, you as an incomplete piece of the puzzle. Yet somehow I think you'll fit perfectly.
That's the sense in the world I live in. It has none of it.

Убaвo зaвршувa гoдинaвa. Девoјкa сo убaв пoчетoк. Не сум бил тoлку вoзбуден oд кoј знaе кoгa. Се нaдевaм ќе трaе, бaр имaм убaвo претчувствo.

Правиш да го засакам пак Клептон. И еве сум соочена со неговите жици и познато ми е чувството. Вака се чувствувам и кога сум со тебе. Истовремено си никотинот кој ми треба после неколкудневна апститенција и коњакот со кој си имам страшни последици, но кога го пијам го чувствувам во врвот од ноктите, не прстите. Ноктите. И го оставам да ми се шири по телото, да се раскомоти.

Е така си ми. Дефиниција за смирување. Равенката е збир од овие горните две. Нема непознати. Нема букви за да биде комплицирано. Доволно е тоа што јас и ти сме вклучени и веќе е комплицирано, но јас го сакам така. И не сакам нас така, комплицирани.

Не ги дозна писмата кои ти ги пишував, неиспратени се...
Писма не од зборови, ами од букви, за да бидат потешки, оти секоја се создаваше низ болка и грчеви горчливи...

Ми се мочаше.
Слегов доле во снегот.
Напишав Те сакам.
Си го закопчав патентот.
Повеќе не ми се мочаше.
Клише муабет.

Еве ти ја последната , и нека биде последна , нека овој 1 јануари биде еден убав почеток на нешто уште поубаво. Еве ти и пријателско букетче , барем колку што може да биде пријателско. :smirce:

Коа ќе чуев као некој вика "те љубам" ми се лошеше ....
Се дур не ми дое ти во животов....

ТЕ ЉУБАММММ ОМФГ да знаеш само колку те сакаммм

Не бевме за вака, нашево за вака не заслужи. Пази шо прајш друг пат..

и јас те сакам...

Си заврши годината, со неа и јас и ти...
Си имаш ти свои демони со кои мораш да водиш битки, овој пат без мене...
Уморна сум, а и ти...
Ме пушти да си заминам... без никаква борба... самиот одлучи да продолжиш без мене, но не, не сум бесна на тебе...
Тешко е, но морам... ти ветив дека повеќе никогаш нема ништо да слушнеш од мене, само ти посакувам среќа...
Ехх... жал ми е...
Многу ми е жал...
Засекогаш ....

Нема да те земам за жена само заради тоа што ќе ми родиш дете, туку зашто те сакам, те сакам како никоја до сега :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom