Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ushte si mi luta za toa shto se sluci pred eden mesec znam, no razberi deka nemashe nishto posebno megju mene i nea. Se shto se sluci beshe edno muvanje i toa e toa. No na krajot ne si ti kriva, krivi se site onie koi ti kazuvaa glupavi lagi, onie koi ne sakaa jas i ti da sme povtorno zaedno. Zatoa mila moja ne grizi se za nishto, kje im se odmazdi tvojot sakan na site tie glupavi licnosti..

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 985 using Tapatalk 2

Ne sakam da bidam so tebe za da ti pokazham deka sum najdobar ili pa da ti go napunam mozokot so sekakvi drugi prazni sranja. Iskreno, nemam vreme za tie raboti, im a man not a boy but i need ya. Nikad nema da bidesh otfrlena ko shto si billa nekad. Bozhe, ja obozhavam tvojata nasmevka, bi se izgubil vo tvoite ochi...

Многу си убава, али премногу ти напраиле и уста, и очи и коса и тело како вајана си, насмевка глава боли, нежни раце, долги прсти, гзе, гради абе све совршенство си, али шо е со мозоков го заборавиле мајкати и татко ти? Кога ќе отвориш уста и ќе кажеш нешто ми се плаче, или коа ќе закачиш некоја песна од Наташа Беквалац, или некој статус од песна на Северина и од доле коментар си пишала библија(како демек мн е јако), е тука веќе и болка осекам ми се иде да се запалам, мн се нервирам......:mad:
А се гледа дека сакаш и ти нешо поише али "немогуууу немогуууу немогуууу со тебе јаааааа, многу сииии многу сиииии многу сииииии смотанаааааа" душо у твој стил ова.... Адил

Колку и да одрекуваш дека се завршило,потсети се што се имавме.
Дека се фрли во вода,за нешто за кое ни ти самиот не си сигурен.
Ти реков и порано најди си ја среќата на друго место,бидејќи не ја најде со мене.

Никогаш не знаеш што ќе ти донесе иднината. Не ми се верува дека некои кои многу време биле заедно се може да и се уништи за една секунда и да станат странци. :confused:

Да речиме дека има 3 миљарди жени на светов и сеа како можи јас само тебе да ти се гледам и ти да си посовршена од сите други?

Љубов само ми се гали и ужива со тебе опуштена и слатко збори.....Ми фалиш love..

...дека кога имаше заби беше поубава,затоа еве ти пари и оди стави си нови заби.
(вчера на жена ми,од кога извадила 8 заби, а денес треба да извади уште пет.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom