Те мразам
Те мразам зошто ме прифаќаш таква каква што сум, кога јас ни самата не се прифаќам.
Те мразам зошто ми кажа дека ме сакаш, кога јас самата не се сакам.
Ме излудува тоа што не си до мене , ме излудва тоа што само го слушам твојот глас, не те допирам
Ме излудува тоа што самошто ги запечатив сите емоции ти побара пак да ги извадам. Повторно ли да поминувам низ пеколот?И кога те нема да тонам во солзи, во оној мрак?
Ми требаше , не знам колку пати сум се разбудила со мачнина и пребарување на се околу мене и празно зјапање во телефонот. и пребарување на мозокот дали вчера си ми се јавил.
Знаеш ли како секое утро се будам ?
Знаеш ли што значи да спиеш во грч залепен за телефонот оставен да се слуша да ѕвони само за да те слушнам.
Не си ни свесен колку брзо тонам , колку е малку е потребно да западнам во една од моите епизоди .
Ми требаш очајно , ми требаш како глас на разумот . Ми требаш како човек, ми требаш како живо битие ми треба очајно твојот човечен однос спрема мене. И сакам да те имам сакам да се залепам за тебе и никогаш да не те пуштам . Се до последниот здив...
И ме палиш, проклет да си.
Ја обожавам твојата перверзност .Твоите фетиши.
Вчера пак се загубив само што ми кажа те сакам во мојот розев свет,а не сакам .
Ми треба мојата ладна разумност.
Денеска ме виде без таа слатка фасада знаеш колкаво гомно и ѓубре сум сеа , ама знам и дека ме обожаваш ради тоа .
Патем не ме терај да бирам, како мало дете ги сакам двата избора, и слаткото мачење кое ќе си го приредуваме.
Полош си од мене, знам дека ќе се ебеме у здрав мозок уште долго.Знам дека и го сакаш тоа .А и знај дека ретко се наоѓа некој како тебе, немам намера да те испуштам .
А исто така дека ќе те чекам.Само дојди.
Крвав бакнеж