Ој љубави :back: Начукавме и ние месец дена :smir: Прекрасни месец дена. Исполнети со многу убави моменти, љубов и пред се многу смеење, и мнооооогу малку караници. Не дека почетокот на секоја врска ми е поразличен, ама сега предосеќам дека во оваа врска конечно го имам вистинскиот партнер, и дека ни се пишува добра иднина:back::wub::wub:
И сама кажа дека сум бил mission imposible (во позитивна смисла:pos2, па се надевам дека ќе го имаш тоа мислење уште долго време:back:
Ај ќе се видиме за неколку часа па ќе ти кажам се што сакам да ти кажам. Засега само дека ТЕ САКАМ:back::wub:
Ти се повторуваш тука,тоа го знам;многу нешта се повторуваат.Ама не ме интересираш повеќе само што ти тоа не го знаеш.Не сакам да се навраќам на тебе-тоа би било како кога човек би се обидел да ги натера стрелките на часовникот да се движат назад,спротивно од она што го отчукува.
Секој ден се` повеќе те сакам мило мое. Фала, за знаеш што . Цела недела си муабетиме пре - конструктивно, ептен ми е интересно. И овие 27 месеци со тебе ми летнаа. Те сакам и не се секирај за преводот
Педерчеее, си го слушам Дино Мерлин. Ме потсеќа на тебе:back:
Шууууууууууууууубо ни беше денес ко шо би рекле битолчани
Утре ќе ни биде уште поубаво, затоа што секој ден те сакам се повеќе и повеќе:back: Sweet dreams my darling:back:
Ми требаш, сега, одма.
Се чуствувам чудно, како дел од мене да не е присутен.40 часа не сум те видела и веќе здивувам!Само ти знаеш да ме опуштиш, да ме однесеш на друг свет со твоите бакнежи и воздишки.
Едвај чекам да се гушкаме пак под ќебе и да јадеме пуканки со чоколадо или некој твој нов изум.
А да, и се надевам ти се свиѓа песната.
Ме исполнуваш како што Мохаве наочарите го исполнуваат токмакот кој ги купува на Топшоп. Едвај чекам да се видиме вечер, јас ти и овие другиве љубени и да се регенерираме заедно. Се надевам дека од бубрезите, нема да ни остане само футролата.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.