Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I love this poem. And the girl in it. :wub:
Butterflies all night... Us, together all night. :wub: Долго време не бевме излегувале вака, нели. Ах, ти реков што сакам за матурската, ти покажав. Ама ти...
Пак ништо не ми кажа...
So, пак, what do you want за матурската? 
Те сакам таква каква што си, комплицирана, сложена, ненаспиена, инатлива, моја... :back:
Зарем јас?Зарем јас што се пикнав во стаклено ѕвоно за да се заштитам од стрелите на љубовта?Зарем јас...се заљубувам?!?!Не е фер!
Кога те запознав...се почувствувам како да сум до ангел.Ти си извор на добрина.Дури и ако ја раздаваш за без пари пак ќе бидеш полн со неа!
На почетокот,се плашев.Мислев дека си уште едно од оние суштества кои само правеа да се затврам во веце и да плачам.Ххаа,но не си!Полош си и од нив,заради тебе седам будна во ноќта...ми го промени мирниот живот.Замисли,како некој цвет да расте и се развива мирно и спокојно,греен од сонцето...и тогаш доаѓа дождот и го размрдува,го милува но и повредува,ги чисти од него лошотиите и му дава вода потребна за живот.Епа...ти си мојот дожд:smir:Уф,исто како да го оставам срцето обесено на конец врз котел исполнет со жешка вода.Немој да го кинеш конецот..те молам...Знам дека ќе го прочиташ постов...сакам да ти посветам неколку стихови:
ПС:Драго суштество...би ги дала сите пари кои ги имам заработено на спортска само за да те видам..
Абе не е ова љубов,вистинска љубов можеш да почувствуваш дури на 18,20 год...ама има нешто![]()