Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Give me a smile
and I shall laugh for a long while
Cry me a tear
and I shall fight all your fears
Stay with me now
cause I don't know how
to go on like this
so I'm sending you a kiss

Не можам да живеам без тебе!
Нема повисок степен на приврзување кон некој ... проклето многу те љубам!

WOW злато прекрасни поминати 24 саата заедно љубави моја особено каква помината ноќ.Се беше перфектно.Зошто не можеше повеќе да седиш:( Зар мораш да се вратиш дома.Не ми треба ништо друго ми требаш само ти.Волим те љубави моја једина.

Вчера си поминав супер... Подобро отколку кога и да сум била со тебе... И може да ни биде супер, само ако малку повеќе се потрудиш, да ми дадеш до знаење дека ти значи нешто, да знам дека си упорен, дека сакаш нешто повеќе, дека не сум ти само за онака... Знам дека секогаш е истата приказна, и дека и овој веројатно ќе биде, ама пробај да смениш малку, ќе видиш, нема да зажалиш... И ти ќе го добиеш тоа што сакаш, а и јас...

Обожавам ко ќе се лутиш :)
Обожавам ко ќе си смирен и ко ќе си нервозен :)
Гледаш дека те сакам и лут и бесен и смирен???
И доста беше карање за ова недела, ја претеравме.
Дури заборавам за што се каравме од толку карање.

Абе кога ќе дојде вечерва? Сакам да те изгушкам,бакнам...и конечно да го изгледаме Бонд заедно, држејќи се за рака.

преубаво беше вчера...се поблиску и поблиску те чуствувам...нема да се залажувам пак дека те сакам ама нешто ме тера да бидам со тебе,а знам колку силно ти ме сакаш и не би можела да те повредам уште еднаш..:back:

Ова е последен пост за тебе. Дури три пати коленово го чукнав денес. Толку дволично створење немам видено. Ој гони се, гуско една.

We saw each-other only 12 hours ago...
And yet,i'm fantasizing about our next meeting,i lust for it,and even when i left you yesterday,i had the need to see you again.

Честито 7 месеци сонце, навистина преубави месеци исполнети со мноогу бакнежи, гушки, журки и романтични моменти кои сигурна сум дека ќе ги има и понатаму. Се надевам дека ќе успееме да се видиме денес, а ако не, викендот е пред нас:pipi:
user5006_pic7325_1224968551-1.jpg

те сакам премногу:back:

Не сум те слушнал денеска мислам дека ке полудам.Ни самиот не сум свесен дека толку многу те сакам љубави моја једина.ВОЛИМ ТЕ :back:

Ги чувам најубавите чувства во себе за оној ден кога ќе те видам. До тогаш не ги бројам деновите. Ги сакам изненадувањата.

Јас сакам да те галаАам, јас сакам да те галаАам
Со тебе да се фалам, и со тебе да се фалаАам
ти си чупе убо многуууУ, ти си чупе убо многууу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom