Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај е сега дождот да ми те доведе а?? Кај скрши глава а?? :lut: :) Те снема денес, а и вчера :) Одлетаа пеперутчињата со тебе :kesa: Потонаа во кафенилото... Аааааааххххххххх :wub: :wub: Сакам пак, сакам уште, аааааааааааааааааа!! :wub: :wub:

фала што дое денес ама ме извади од памет како што бев поспана и незнаев кај сум :)
иначе не сакав да си идеш толку рано :nesum: зашто после тоа ми беше многу досадно...
али многу ми е смешно како сме двајцата болни :wink:
ајт дојди утре кај мене ...те молам
те сакам :back:

Невероватно колку мн те сакам... неможам да си го замислам денот без тебе :back::back::back::back::back: ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

Марко,најмило...те сакам.Сега,а се надевам и засекогаш.

Не биди толку рамнодушен на работите оти боли понекогаш, особено вечерва..

Не постои ништо полошо од ампутирана душа... Верувај дека никогаш тоа нема да го дозволам да ти се случи. Ќе те чувам додека го покриваш лицето полно со солзи, се додека не почувствуваш радост во срцето твое...

Sometimes I believe in faith, but the chances we create always seem to ring more true. You took a chance on loving me, I took a chance on loving you...

I'm the girl who worries as you walk out the door, the girl who will stand by you through everything, the girl who is proud to say you are mine, I'm the girl who loves you with whole my heart

You kissed my lolypop, i feel like i'm 17-teen again.

LOLYPOP.gif

Не се смени тој, туку јас и тогаш се се смени.
Убави ... моменти.
Нека остане на тоа.

Нема солзи, само ладнокрвност која танцува на лицето.
Убава е.

Can't wait to see you.... не можам веќе, збеснав 4 дена шо не те видов, ама зато денес ќе ми надохнадиш за сите дена :) Те сакам прцле едно. :back:

Sakam da se obratm do glavnata vo planetata na zenite ................... naskoro ke dojdam da go prodolzime rodot ama prvo na decava da im dademe forum za da si pravat muabet sto e ljubov

Знам дека ќе успееш... Верувам во тебе, затоа и те сакам... Затоа што можеш. Можеш да се справиш со проблемите те опкружуваат. Не давај црните мисли да завладеат внатре во твојата душа, да ти го поматат умот. Ако некако западнат внатре, викни ме. Знај дека сум тука, на една педа до помеѓу твоето срце и сонот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom