Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку сум само глупава што ти верував!

Ама сега конечно сфатив каков си можеби прекасно , ама битно сфатив иако неможам да поверувам ...... неможам ете неможам .Како само можеше да бидеш толку ПОКВАРЕН??????
Гомно си ете да знаеш........

Се надевам дека утре ќе те видам....едвај чекам...ми стануваш се поише и поише мил:back:

Златоооооооо те сакам те сакам те сакам те сакам најмногуууу!!! ТЕ ОБОЖАВАМ!!!!!!! (појше) :love2:

..на моменти мн сум хепи зарад тебе..ама на моменти ме тераш да дојдам у ..... и да те убијам ...бат ај нид ју..ват кен ај ду:toe::toe: :back:

740f5309aa43e96ehx2.jpg

Овен и нимфа.
Ха!
:back:

Најмило мое, иако неможеш да го прочиташ ова бидејки е на кирилица, знај дека те сакам најмногу на свет!!! И ми недостигаш во секоја минута од животов....

се надевам ке преживеам уште 1 месец дур да те видам:toe:

Зарем не беше доста од тоа топло - ладно однесување? Кажи ке биде или не ... Доста ми е веќе мислам ќе полудеам а и време е да се решиш на покрупен чекор не сум грешка нели? Ќе те чекам уште 3 дена и после :toe:

Злато најубаво беше синоќа, особено добро ми дојде после напорниот ден. Те љубам.

Најголемо ГОМНО сум. Еве јавно кажувам дека сум сељак инџиковски, морон, ѓубре, коњ, магаре, џукела и сите најгрди ствари што постојат..............................
можеби е ова грешка по втор пат, а може и не е.
ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ ПРИНЦЕЗИЧКЕ МОЈА.
Можеби веќе нема да се видиме па запамти дека премногу те сакам

Секоја насмевка е убава, но твојата е премногу волшебна за ова место:back:

mi nedostigas, zalam sto ima tolku mnogu precki megu nas, zalam sto se zvrsi taka kako sto ne sakav, zalam sto te sakav, sto te sakam a uste poveke zalam sto sekogas ke te sakam:nesum:
i pokraj se sekogas ke bide smoeto sonce nikogas nema da te zaboravam ti si mi ...SE

Станав у 6 да се запишеш, те оставав сама да си пополнуваш документи :C ти уплаќав во банка, те чував преку улици, те носев да јадеш, го „утнав“ пазарот :C:C:C бегав од татко ти. . . и на крај не ми даваше да си идам дома :back::back::back: фафца, злато :) :back:XD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom