Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Газе беее.... профилот ми е ко споменар на некоја 13-годишна или нешто такво, само ти ми пишуваш почна сега и со срценца:pos:

Сме се разминале за некоја минута, ама може си заспал не сакав да те будам. Линковите од филмот не ми стасаа, си пишал дека ќе ги пратиш и толку. Утре сум прва смена.

Два дена те немам гушнато и половинка од утрешниот :(

(воа намерно беше лигаово:pos::pos::pos:)

Те сакам :back::back::back:

Те сакам најмногу на свет!! Никоја не сум сакал како што те сакам тебе!!:back:

Заљубен сум, јас, не е можно тоа но вистинито е:pipi:

Признавам Тезок Алкохоличар сум...Вистина не ме ВРЕЃА....И не мее Нисто...И Те Те Те САКАМ !!:kesa::kesa::kesa:

Тука си.
Тоа е се што имам да кажам денес и до крајот на постоењето на темава.
Тука си.
Јас сум тука.
Нема таму и некој друг во позадина од сенките со ои што се борам секоја вечер пред спиење.
Тука си!
А јас те љубам ... прости ми.

Navistina ne znam uste kolku ke mozam da izdrzam vaka,koga te vidam srceto mi zastanuva poveke ne mi e vazno nisto edinstveno sto sakam e da bidam so tebe zaso TE SAKAM!!!

...дека мн те сакам..сакам д аси до мене..да можам те бакнам...да ти покажам колку те посакувам..колку си ми потребен...

Мило и кога ќе ме нема на земјава ќе те сакам.Ќе бидам до секој твој чекор,до секоја твоја насмевка,ќе ја бришам секоја твоја солза,ќе те галам кога ќе спиеш.Ни смртта нема да ме раздели од тебе,ништо не е појако од нашата љубов,само треба да продолжиш да ме сакаш,онака како што ме сакаш сега и ќе бидеме бесмртни.
За оваа љубов,вреди да се изгуби се,јас сум тука до тебе,секогаш ќе бидам до тебе,ангелу мој.

Колку и да се прам нешто, колку и да се тешам со друштво и се, колку и да велам Cao PES, јас те сакам и ми е жал шо ти не ме сакаш.

напредуваме два пати до сеа ми поверува браво :back: :) :)

...ke ti kazam se, znaesh deka znam da si gi kazam chustvata moi, i da nemozam da gi objasnam, ke ti dokazam...so baknezi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom