Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може некогаш да размислиш пред да кажеш нешто..Зошто можеш и со зборови да повредиш некого, ако не си знаел..

Каде сакаш оди, нема поубави момчиња од Македонците :D

Преку глава ми е од твојата незаинтересираност!!!!!!!!
...МЕ НЕРВИРАШ...

Злато, немаш појма колку ми е мило што најдовме бар малку повеќе време да си посветиме :)
Ми недостигаше овој период многу... ај нека поминат испитиве после ќе си се допуштиме еден на друг целосно :) нели? хехехехе
Ајде уште малку да истрпиме, мора :) после цел ден е наш :)
Те бакнувам многу :back:

Кретен си! Не си тој што го сакам! Не си тој што беше! Незнам веќе што да мислам! Прави што сакаш! Само ми е тешко што со тебе губам и најдобар другар, некој на кој му верував толку многу и на кој се' ама буквално се' му кажував... Толку имам да кажам...

One Love! What about the one heart? One Heart!
What about - ? Let's get together and feel all right
As it was in the beginning
So shall it be in the end

All right!
Give thanks and praise to the Lord and I will feel all right;
Let's get together and feel all right.

Стискам гледам 99 мислења во темава. Јес да 99% се за тебе мислењата напишани:) Епа мило мое 100то мислење само за тебе:) Те Сакам најмногу

на 600-тата страница,

600 пати те мразам!!!!!!

ah,kako i sekogas napaluvanje pred da te vidam, istite pogledi ,smeenja, dopiri, cuvstva no sepak toa ebano status quo ostanuva.....se nadevam deka naredniot vtornik kje bide den na odluka i deka konecno demonot kje izleze od mene .......

do naredniot post, so ljubov do sakanata ........rko-ma............

Те мразам! :) Иако сум хипик у душа, ама ми го пукна ку*от веќе!!!

И така....ајде уту да си легнам, оти утре треба во 12 да станам, а мене тоа ми е рано...
Ich und liebe? Scheisse, mich hat's erwischt :back:....zu früh...aber egal, hoffentlich wird es gut sein.... Träume ich vielleicht?

лав ту лав ју беибееееееееее... аааааааааааааааааа, лав ту лав ју беибе...

Хммммммммммммммммммммммммммм....
И само пробај после префрли ми за нешто..
Да си ќутиш некогаш боље ..И не мора да се јавиш..Нц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom