Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала за поклонот, најубав на свет е! :)

Ме израдува ептен, прекрасна си. :)

Конечно сватив...
Мислев дека сум романтична душа што бара љубов а дека ти си ѓубре кое само си поигра со мене... Кога вчера ме виде со *** се почуствував толку расипано...мизерно! Додека ти ми го покажуваше патот кон вистинска љубов, јас уживав со друг :( Не те изневерив, само помислив на тоа... Дали е тоа неверство? Сега сватив дека не барам љубов, љубовта е досадна! Сакам забава, несакам спуштање ѕвезди секоја ден. Затоа и ТОЈ ме заинтересира...Која е поентата кога некој ке ти каже дека те сака??? Љубовта не се изкажува со збор! Или може грешам? Како треба да одговорам кога некој ке каже дека ме сака??? Мора ли после тоа да следува гушкање и бакнеш? Тоа е досадно! Извини... Те повредив ама сватив дека ти си премногу романтична душа за мене, ти сакаш по цел ден и ноќ да имаш до тебе некој ќе те сака и ќе ти го покажува тоа а јас незнам да ти го дадам тоа... Ке најдеш некоја која моли за љубов... Јас не сум за тоа... Барем сега така мислам...

Искрено се надевам дека со ова што го правам ќе се подобри нешто..Ако ништо друго јас раат да си бидам..

Те мразам зашто направи да ми недостигаш секоја минута ненормално *лута*
а ми го правиш секој ден прекрасен...:smir:
иначе едвај чекам да видам што е изненадувањето:vozbud:

те сакам буци:back:

Нормално кога ние ке треба да се видиме времево се заебува:pos2: али сега и торнадо нека дува нема да ме спречи да те видам....:pipi: ТЕ САКАМ

I'll be there for you
This five words I swear to you
When you breath
I wanna be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

Don't say what you're about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice
Baby think twice

Juhuuuuuuuuuuuu zlato moe utre ke mi dojdes na gosti, i ke go slavime mojot rodenden zaedno i ke te gushkam i bacuvam.....presrekna sum:)

Понекогаш си ми многу смешен.:potsmev:

there is nothing in this world i love more, you're my beautiful strong Angel:heart:.

kat.

Na ovaa tema mozete da si kazete se sto vi lezi na dusa....vo vrska so vasata ljubov.Ispovedi ili poraki do vasite ljubeni,bez razlika dali nekogas ke go procitaat toa ili ne...:wub:

Што сам Боже тако проклет
јуче пијан данас опет
кад ме неќе што је хтела
да ме дигне из пепела

Подигла ме из пепела
и мало ми среќе дала
па ме опет без милости
у пепео закопала...

Од каде па сега ти изникна не ми е јасно?:nesvest:
Те немаше, те немаше, се изгуби и сега овие муабети ми ги правиш?
Збунка сум.
Или ај можеби јас погрешно те интерпретирав. Ама ипак...нешто е чудно.
Кај беше пред една година да ми правиш ваков муабет?:uvo:

Сакам да ти кажам само едно нешто...ТЕ САКАМ навистина премногу и многу ми значиш.:back:

Ме правиш најсреќната личност што постои, но и најтажна кога те нема. Секој поминат миг со тебе е бесценет...ТЕ САКАМ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom