Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ја обожувам насмевката, не се мршти те молааааааааам :)

Aко се видеме арно, ако не пак арно .. . сфати ме, секој има бед дејс. .. ке глеам да се видеме ама планирам да не излевам... неам сила, мислам дека се разболувам .. .ако ме фати грип, ке се џитнам од 2 спрат. .. :\

:back: мај липс мис ју . ... :lubov:

Понекогаш ми се плаче од среќа што те имам... Што те сакам и ме сакаш...

Чера не те видех..а осејкам нема ни деенеска...:( мале срцеее ..отиииииииии..??? сакам да те видамм да ве гушнам да те бацам да те апнам да те штипнам...сичко сакам ... мисс у бебе... буцко мое слатко...

Нервите ми се држат на конче.
Не си ти крив, јас сум крива шо си земам се при срце.

Злато не можам да опишам коолку најпрекрасно ми беше овие 3 дена. Уште да можев цела недела да си останам со тебе супер ќе беше. Ќе ми недостигаш вечерва, ваљда ќе можам да заспијам без тебе.
Те сакам сонце, најпренајмногу.
aw.gif

Сонце мое вечерва ми беше мноооогу убаво, и на крајот излезе се нај нај поради ненадејниот снег, стигнавме сите дома.
Сакам сега кога ќе заспијам да те сонувам за да продолжам да бидам со тебе поради тоа што веќе многу ми недостигаш.
Спиј ми најслатко злато мое најубаво и најсакано...

Веќе ми недостасуваш... Вечерва ми беше нај... Од кога не ни било вака...убаво да спиеш и ќе се видиме утре. Ти си моето сонце го знаеш тоа нели?

Ах маче и ти мене ми недостигаш премногу. А овој глупиот снег ќе не замара уште некој ден. Ај со тебе ми лета времето, па брзо ќе дојде лето, плажа, одмор, со денови ќе си легачиме. Има ли поубаво од тоа...
Наспи ми се убаво сонце мое. Ќе поминам да те покријам, да те бакнам, и да ти оставам една гушка на креветот за малку да те погњавка кога ќе се разбудиш... И ќе те чувам додека спиеш...
Те сакам најпренајмногу.

Премногу ми недостигаш и одвај чекам да се вратиш :(
Зашто бе па не ме почека до другата недела, заедно ќе идевме? :love3:

Утре ќе дојдам и ќе ти спукам се в лице, малце да видиш шо како се работите. Е то ќе ти се шокој, не четвртокот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom