Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
~*~

Похаосно суштество кога станува збор за љубовта од мене сигурно, нема!
Зошто или ништо не чувствувам или се чувствувам наеднаш, не знам, сигурно ми е чудно што сеуште мислам на тебе фром тајм ту тајм, и не ти стои тоа емо шишката, рапер си.
Престани да се смешкаш додека седиме заедно на германски, ме нервира тоа.:luta:

Фациче,само ти можеш да ме расположиш кога ми е најпотребно....

ТЕ САКАМ...НАЈ НАЈ НАЈМНОГУ:back:

srcence moe najubavo, neka ni e srekna i ovaa god i eden mesec. mn napravivme neli?? kolku bi sakala da sum doma pa da si proslavime kako sto treba. znaes deka te sakam neli?
edinstveno sto mozam e da prodolzam da te sakam, da prodolzam da veruvam vo nas, i da ostavam vremeto da si tece.
te sakam

ААААуууууууу ме нервирашшшшшшшшшшшш !!

Уби чу те. :kickbox::violent1:

Ова не важи.

Ова важи: Бебе мое, ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ, не можам да живеам без тебе ии мојот живот без тебе во него не вреди ништо !!

незнам веке што сакам..незнам што да правам..на секои 5мин се предомислувам во врска со нас..те молам некако пробај да ме убедиш дека тоа што треба да го направиме е правилно..само ти можеш..затоа што јас сум тотално изгубена

едвај чекам да отидеш далеку од мене... и да престанеш да ме нервираш

Во секој момент си велам дека повеќе од сега не можам да те сакам, а веќе во наредната секунда те сакам повеќе...

Те љубам

Маченце мое златно, спиј ми мирно и убаво, опкружена со мојата љубов околу тебе да те топли целата ноќ и да те чува целиот ден, и целиот живот...

Жалам што денес бев исцрпена како сунѓер, не можев ни да примам ни да испуштам, но ќе има подобри љубовни денови, знааам.
:*

Сакам да те галам додека спиеш...
И цело време да ти шепкам :
Те љубам најмило :wub:

Конечно Повторно сам...Го обожавам мирисот на слободата :)

Имам пеперуткииииииииии :) И среќна сум, затоа што ми е убаво, ама, знам дека сите други ќе зборат секакви работи, а не сакам да ги слушам за да не ме предомислат.... Само, знам дека звучи глупо и вообразено, али, немој да се заљубиш во мене.... ТЕ МОЛАМ!

Sto bea toa peperutki vo stomak???

Бате, а да идеш да се фрлиш од прозор ?

енф фор мај бејби ... Цел ден бебе што и да правам, само на тебе мислам ... :wub: ... И едвај чекам вечер пак да те видам ! :wub:

Те сакаммммм најмногууу !! :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom