Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги имаш најубавите подочњаци.....:pos2:

Те сакам нај нај најмногу:back:
Sexy voice :) ....тоа вчера не беше ништо, да ми ги видеше сабајле кога станав од спиење волшебни ми беа :pos: и сега се добри, уште држат статус на секси подочњак :pos2:
*исто :back:

Lele snosti se zapoznav so najuboto deteeeee:) Mn mu bilo milo so se zapoznavme:) Aj ke vidime so ke e zdravje:vozbud:

Болен лежам Мамоооо мори
Срцето ми гории, срцето ми гориииииии
Милка не ми збори
Милке душо срцето ме боли мамо милкааааааааа што ми сториииииии

Ах лелеле

Sakanjeto e navika, a kako sto ima navika ima i odvika :toe: Ke se potrudam da se odviknam od tebe ama te molam ne go sledi ti mojot primer :smir:

Пепе ги сака бисерите, бисерите го сакаат Пепе...
А Весна го сака Зоки :wub:

~*~

Разговарам со личноста која ме познава скоро толку добро колку што се познавам себе, ја боли, ме боли и мене ... ме боли толку многу, за сите рани и удари кои додека ги примав велев дека се гребнатинки, за оние кои се покриваат со малку повеќе пудра и насмевка на лицето.Толку многу конци имам на себе што веќе не личам на човек, туку на плетена кукла.
Се фатив сама себе зборувајќи и го тоа што јас сама го негирам во последниве неколку години ... дека сите не боли и дека сите правиме нешто за да се справиме со тоа.Како смеам да ги обвинувам луѓето затоа што се решиле да направат нешто со својот живот без мене?
Како смеам да ги обвинувам луѓето дека се кукавици, КОГА И ЈАС СУМ БИЛА?
Како?
И велам, само не престанувај да се бориш, те молам, разбирам, јас престанав да се борам, јас заборавив дека љубовта беше нешто за што се бориме и крвариме и сме среќни што тоа сме го направиле.
Се претворив во фембот ... чист пример за фембот и убаво ми е, но колку и да ме боли, не се откажувам од љубовта, не се откажувам од болката и од сите рани кои тек допрва следуваат.
Морам да простам за да продолжам ... можеби конечно тоа е вистинската работа која треба да се направи.

Време е за љубов!

Nadezta posledna umira. A koga ke umre, ostanuvam samo jas da ziveam. Sama vo ovoj surov svet. Jas, i ti vo moite misli, ama nikogas poveke do mene vo realnosta. Samo vo moite misli...

сеа, или да или не! не ми прави така ако одговорот е не!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom