Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се прават грешки...Извини....

Најдобро е кога си веруваме еден на друг нели? Најубавата „вечера„ ја имав денес со тебе:) Убаво да си поминеш утре на факс ТЕ САКАМ
lovewu4.png

:hot:SHE'S THE CUTEST:hot:

Те сакам мече мало!!!:pipi:

Буцко* Најубаво си поминав.:back::vozbud:

Не го мислев тоа, сериозно. Сакав само да те изнервирам. Прости ми љубенко:back:

А ова за друга личност---Не ми се мешај во животот. Нашето заврши. Одамна не те ставам ни во мал мозок. Остави ме да си бидам со човекот кој го сакам. Некогаш тоа беше ти, но некогаш.
Избришан си од мојот живот бе, ало?! Ајде сега шетај.
И немој да си помислил да ми расипуваш зошто после :violent1:

Дали со ова ми даваш лажна надеж или сама си давам?Хмм...сега сум уште позбунета,ама и посреќна,морам да признаам.

океј.. како сакаш .. по твое ќе биде.. Одсега.. нема да те барам , нема да ме чуеш.. Биди СЛОБОДНА како што и сакаш..

Ги гледам сликите сега, и знам дека се случија мн работи, али Ивана, ужасно многу ми недостигаш. Т

Се обидувам..ЕДНОСТАВНо не оди..Никако да те заборам.
Те сакам мачор:(

" Тој што копа по минатото си ја закопува иднината "
Prilicno vistiniiiiito. :tapp:

Finally...I am happy...

Се надевам дека се што ми збориш е вистина и дека стварно така се чувствуваш...можеби не сум премногу отворена со тебе но ваљда можеш по моето понашање да сфатиш дека и јас го мислам истото што и ти. Не ми е јасно како за толку кратко време успеав да се приврзам толку многу за тебе и тоа највише ме плаши, дека можам да бидам повредена...Едно нешто ќе те замолам те молам немој да ме повредиш и разочараш!!!

Se sluci i toa ... Otkoga pocnav da te ignoriram, pointeresen sum ti.
No, ima nesto cudno vo seto toa. Deckoto so kogo si (nasiot kolegata), ottogas, sekoj den e kaj mene vo kancelarija i se druzi so mene. Dali e toa negova ljubomora i saka da me ima na oko ? Te molam, kazi mu deka nema nisto megju nas, za da ne pati ni toj. Toj ne e kriv za tvoite mali i rasipani igri. Igri da si ipoigruvas so srcata i cuvstvata na drugite.
Ako i malce ti znacam nesto vo zivotot - te molam poslusaj me.

чекам до 12 ти.. после тоа ако нема ништо.. Готово е меѓу нас.. ЗАСЕКОГАШ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom