Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Несакам да се заљубам.... Не, не во него.... Таман престанав да мислам на тебе.... Ај ваљда нема....

Те Сакам најмило мое... ти благодарам многу за прекрасната ноќ...

п.с. тука е мајка му на михаил има ли некој проблем? ти текнува хахахахаха.... се зезав!!! ТЕ САКАМ НАЈМИЛО МОЕ, ЧОКОЛАТЦЕ МОЕ НАЈСЛАТКО!!! Добра Ноќ и сонувај ме, хаха :back: :wub: :love3::love2:

Епа мило напраивме три месеца:vozbud:нека ни се множат и понатаму.
И знај дека со секој изминат ден те сакам се повеќе и повеќе:back:
(и конечно еднаш ја прва да напишам пред тебе:icon_lol:)
:wub:ТЕ САКАМ!:wub:

За минутка помислив дека те загубив. Се јави конечно, ми ја врати силата да продолжам да го живеам овој убав живот. Друг пат не ме оставај толку во неизвесност.

Добро утро најмило мое... ај да си чуеш едни две песнички наменети за тебе од сабајлево... хаха
Divlje Jagode - Moja si и Divlje Jagode - Mojoj Ljubavi

те шакам бебе мое!!! :back:

Bebul.. Ne si svesno kolku si najslatko koga nankas.. Te sakam srci.. Jezda me iznervira stvarno vcera ama nemozam da se wutam koga ke ti gi vidam ocinjata takvi najslatki.. mmm Te lofkam :back:

Утре три години а? Можеш слободно со неа да ги славиш моите 3 год. А да, и потруди се да бидеш дотеран кога ќе идете на вечера.

Се надевам дека не грешам во врска со тебе...

Знам дека реков дека на темава ќе ме нема долго, ама сепак овој пост не е за мене, така да не се важи.:pos:

Многу, ама немам зборови да опишам колку ми е мило и колку сум исполнета со некое благо чувство кога гледам дека кај двајца драги особи љубовта расте и се развива.
Толку сум среќна за нив и толку ми е мило, а бе мерак за душата.
Се надевам дека Лавот ќе продолжи да биде во воздухот, море не само во воздухот, туку и во стомакот, очите, а најважно од се срцето.

Срцки најмили!:gush: :mwah:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom