Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I'm so happy to be found by you...
fl.gif

Jas koga ne sum so nea celo vreme mislam na nea,a koa ke ja gusnam se custvuvam "CEL".Neznam mnogu mi znaci mojata ljubov i neskam nikogas da ja izgubam.Se nadevam deka i taa znae deka mi znaci i deka ja sakam!Se trudam da i pokazam no kolku sum dobar vo toa samo taa znae.

Зашто си ладна кон мене??? Зашто не ми веруваш оти се ќе направам за нас!? Зашто не ми веруваш дека сум со тебе во се!? Те сакам будлче мое, ми недостигаш се повеќе и повеќе... Не отстапувам од тебе се додека не слушнам од тебе иди крши глава не ми досаѓај искрено да ми речеш и да го мислиш тоа... е тек тогаш ќе те разберам... сега сум ЛУД ПО ТЕБЕ!!! Ти имав кажано... И знаеш што мислам се.... така да... имај доверба во мене и знај дека сум со тебе во се, и те молам прекини да си ладна кон мене... само се потешко и потешко ми е така... :nesum: :back:

Зошто денот се претвори во ноќ? Не се појави, но ако. Со ова мојата љубов кон тебе уште повеќе ја засили.

sakam da ti kazam deka mi e zal sto se odneuvav kako najgolemata idiotka sprema tebe, deka mi e zal za site raboti koi gi napraviv za da te povredam znam deka e tesko da se poveruva oti nikogasne se odnesuvav toplo i so ljubov sprema tebe ama veruvaj nisto ne bee namerno ili bese... ne znam veke se mi e ipomesano vo glaata i znam deka nikogas nema da najdam covek kako tebe deka nikogas nema da najdam nikoj koj ke me saka tolku mnogu i pokraj site moi greski i gluposti koi gi napraviv duri bev so tebe ama toa e e mozam da go vratam vremeto ako bi sakala...

ми фали таа волшебна вечер со тебе....ехх кога би го вратила тој момент:pipi:

Се осеќам како детенце пред тебе,убаво ми е кога ќе те слушнам по одреден период кога те нема,ми ја топли душата...смешно ми е кога ми го допираш носот и ми се смееш на сите глупости,кога ке сфатам што зборам...знам тогаш...што се случува...зошто се смеам сега кога ми е најтешко?!Толку време ми требаше да сфатам...ми го движиш светот,а мене ме мрзи да го правам тоа сама освен да се внесувам во својот свет и само да размислувам!!!

I'm confused...I don't know what to do...Бла бла бла...стварно сум збунета, ама па сеедно ми е..и онака се зарчкав со љубовта како чувство, па така да подолго време ќе ме нема на темава.

Злато, како ќе се разделам јас од тебе? Не можам ни секунда да издржам да не те видам, а не пак 1 недела. Се надевам ќе си го исполниш ветувањето и ќе идеш почесто.
Те сакам, најпренајмногу... и многу ќе ми недостигаш.
bw.gif

Me lazes!!!! Ako ne me lazes togas ne mi kazuvas mnogu raboti u vrska so tebe.Boli toa, znaes? Ako prasam kaj si bila i so kogo ne znaci deka te osuduvam za toa ili pak ti zabranuvam da prais taka ili da izleguvas so niv. Moze da ti kazam ako ne mi se dopagja toa ama ne i da ti zabranam. Tvoj zivot,tvoi odluki.Ne mi dozvoluvas da bidam do tebe.Trebase da prekjutam i da ostavam da stoi u mene i da se nadevam deka ke pomine.Zgresiv! Ke platam za toa.

:pipi:

What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care?
What do I do when lightning strikes me?
And a way to find when your not there?

Сакам се она што го правам и што би го правел со тебе на се да ти кажувам Остав:), се да се поновува,се од почеток,се од првобитната положба,се да трае бесконечно,се да е убаво, се да е грубо и слатко:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom