Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Te sakaaaaaaaaaam.. Sakam da te gleam koa nankas.. Ali zaspivam pred tebe i stanuva obratno.. E vcera te fatif :vozbud: Ti bese poumorno :P Bebe ednooooooo Sto ke praam koga ke se vratis u Bt? :S

Те сакамммм!!!:vozbud:
Ајдеее нека дојди прво 7ми и после на 15ти аривидерчи тути ке зафатиме по Охридон,најубо ке биди!Фалааааа ти најмногу за се!:back:

фала ти шо се грижиш толку за мене... и шо ме сакаш иако знајш дека јас не те сакам тебе... и фала за вчера... преубо беше на плажата, посебно на педалинката, ама да не ти се повторит то во вода... барем наредниве 2 месеци не пробувај зш тешко ќе си поминиш на следниот обид :zlo:

Денес, преубаво! Те сакам, и не мо=ам никогаш да си поминам поубаво си никој друг освен со тебе ... Те сакам премногу! После се ти што ми правиш, не мо=ам никогаш да останам рамнодушна! ... :)
*насмевка од уши до уши* ---- и кај мене:icon_lol:

Слушај...ти си тако љепа(тстс) а ја сам тако стар(тстс) ја са празном џепа(тстс) а ти би самном да(тстс)
А иначе кај си сега?

попрво со тебе во пеколот одколку без тебе во рајот... :(

uh ama bese interesen muabetov :) hehe ama si vreden... abe srce si :) ama samo ako si imal kredit c c c :) ako nemas ok ke bide ama ako imas i mi secna da se javim ke vidis hehe :) cmoook se gledame za saat vreme... se nadevam deka ubavo ke pomineme!

Aj вака..
Прекрасен ден..
fn.gif

Прекрасни гушки..
fo.gif

Прекрасни бакнежчиња..
fl.gif

Прекрасни скокоткања.. :)
Прекрасни мубаетчиња..
cx.gif

....
и да не го должам многу.. прекрасна си
ax.gif

Едвај чекам да те видам утре.. и пак се од ново ко денеска
fm.gif

Мило многу убаво си поминав вечерва...се надевам и ти:back:

Видиш, да не се глупирав, немаше да ми се налутиш. Да не се занесував... Исто така немаше да ми се налутиш. Да бев искрена... Пак исто. И сега фино лепо ќе си имав интересен муабет на мсн.
Ако ми е.
Не му е местото на постов овде, ама не знам на кое друго место.
***​
А што се тиче тебе... Спиј убаво. :bb:

Абе ѓубре ниедно, гони се да не те гледам веќе и тебе и таа!!!

Крши нога на испитот .. и после следува награда .. :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom