Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да кажам незнам што да речам била работава.

Те видов и на прв поглед се заљубив, во твоите очи, твојата насмевка... Ќе бидеш моја по секоја цена!

I want you to come on, come on, come on, come on
And take it, take another little piece of my heart now baby
Break it, break another little bit of my heart now darling
Yeah, have a, have another little piece of my heart now baby
Cos you know you got it and it makes you feel good
Yes it does....

deka toa e edinstveno nesto sto sovrseno go kontrolirame....a dali e topa ljubov?:toe:

te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam mnoguuu :back::back::back:

Колку и да си ладна спрема мене знам дека тоа не е вистина знам дека сеуште сакаш да бидеме заедно.... ме тераш да те мразам али јас не сум способен да те мразам не сум јас за нешто такво.... Колку и да се трудам да те заборавам нема да имам успех колку и да се мувам колку и да го барам лекот во други девојки јас само тебе ќе те гледам само ти ќе ми бидеш во мислите засекогаш ќе остане таа лузна... лузна од љубовта спрема тебе....
You don't remember, I'll never forgeт You just don't remember, I'll never forget.

мммм...имав толку мисли вчера што да напишам тука...али некако ми избегаа...
Па најдов друг со мислење дека ќе можам да заборавам на тебе но по се не ми изгледа така...во саботата еден ме праша дали сум заљубена.Одговорив со НЕ зашто мислев дека е така...изгледа себеси а и него го лажев... сеа неможе ништо да те замени...и глупо ми е и тешко ми е зашто гледам ти веќе мене ме замени...
You Fuc*ing Broke MY HEART! :cry: :cry: :cry:

Никогаш месечината не била поубава...thx
fr.gif

I was a fool to think someday you'd come around...

Фала за најпрекрасната вечер во мојот живот.Те сакам:back:

Stvarno si prekrasen, bas takov mi treba, so vnimanie... fala za porakata, mnogu bese ubava... maksimalno me raspolozi :)

Srekna sum sto postois,zosto tvoeto postoenje vo mene ja vsadi melodijata na fantazijata so ostavrlivi noti.S:back: rekna sum sto postois,zosto znam deka postoi srce koe mi nudi bezrezevrvna podrska,lubov.Srce koe beskrajno go sakam i nesakam da go izgubam.TE SAKAM

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom