Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фала најмногу за прекрасната вечер...ти си срценце со најубавите зелени очи xD

Глеј Сакам да ти кажам нешто ..Но не знам како...Не знам дали е правилно да кажам или уште малце да почекам или да премолчам..
Имам желба ама ја притиснувам да ти кажам дека....

Ај заеби ..можеби е рано Може и не смеам да помислам на тоа и на таа моја желба..околностите се такви :(

covek zas ne se ponasas kao site normalni maski... sto ne e v red so tebe? daj .. aj bidi malku poproviden

за тебе секогаш, до тебе .... за , еден ден да бидам со тебе....

Ок тогаш, ако тоа е најпаметното што можеш да го смислиш, се гледаме за недела-две. Свашта...

Samo ti me sfakas i razbiras.Te sakam ljubov moja

Уствари што се замарам со објаснувања...

Најпрекрасно :wub:
fl.gif

Мило ај нека ни е срекна месечнинава па и за 7 годишнина да пишеме вака тука :)....mwaH Те сакам пуно

Сакам да ти кажам дека карминот шо го користиш цел го изедов од на тебе

Гледаш дека можеме да уживаме? Само што ти мислеше дека во мене е проблемот. Не злато, јас сум си иста, ти се промени на подобро и си ги увиде грешките (Што ми е особено драго). Никад нема да признаеш дека си грешел, ама нема везе, барем на дело ми покажа.
ТЕ ЉУБАМ МИЛО!!!

Е сега... Има или нема? Не може да нема вистинска љубов, а истовремено да е и ретка.

Едит: :pos: истиот муабет, ама нема врска.

Сега гледам дека постот и` е во оваа тема:nesvest:

срцка_грл (:icon_roll), темава е демек да му кажеш нешто на тој што го сакаш, без разлика дали тој ќе прочита или не (во превод: напразно или ненапразно:icon_lol:).

И така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom